Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Back on Track T-Shirt

Produkt-ID: 32550

kr 445,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track T-Shirt
Beskrivning

Beskrivning

Idealisk vid problem i skuldror och axlar eller smärta i rygg och nacke. Det är viktigt med hudkontakt för bästa effekt. Vid ryggproblem bör plagget inte hänga för löst.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bästa tröja!
0 Gillar

Dessa körs ganska stora, en löst passande skjorta utan form. Materialet är utmärkt och tjockt, ser ut som att det kommer att hålla sig bra, men alldeles för stort för mig även med xsmall så jag byter ut för kvinnors vneck.

Back on Track T-shirt
0 Gillar

Sammantaget är T-tröjan välgjord för det syfte den är utformad för att gynna. Jag beställde ett medium baserat på storlekstabellen. Jag borde ha frågat om dimensionering via Unisex-storlek. Jag skulle behöva en mindre storlek nästa gång. Ja, jag kommer att beställa en mindre storlek snart! Back on Track-produkterna har fungerat mycket bra för mina hästar! Så jag bortskämde mig själv med att prova några "mänskliga" produkter! Fantastiska produkter och kommer att vara en återvändande kund!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.