Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Back On Track Royal arbetssenskydd, frambein

Produkt-ID: 19238

kr 999,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back On Track Royal arbetssenskydd, frambein
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back On Track Royal arbetssenskydd, frambein
Beskrivning

Beskrivning

Våra Royal arbetssenskydd är TPU-laminerade med nylon för hög täthet och är extra förstärkta nedtill. Den tjocka neopreninsidan är perforerad för extra ventilation och luftflöde, som ger andasfunktion. Extra starka elastiska mässingspännen ger en säker passform. Säljs parvis.


Genomsnittligt betyg
4.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bra leggings, men små
0 Gillar

Både visuellt och kvalitativt övertygande. Emellertid är "varmblod" i storlek lämplig för sådana endast för frambenen och inte som tillverkaren också för de bakre - men de är mycket för korta.

Rekommenderas varmt ...
0 Gillar

Jag har en sista ponny, Palomino. Hon är väldigt känslig. Men leggingsna passar bra. Det enda som stör mig lite är att den nedre låsningen inte sys i snett nog. Kasta lite rynka. Men det stör bara visuellt. Jag var lite skeptisk till en början eftersom de ser så lång ut. Men topp. Har också Streichkappen. Sitten lite lös, men håller fortfarande utmärkt. Dyrt, men absolut rekommenderat.

Tillbaka på banan
0 Gillar

Bra utförande, passade mycket bra Har provat några leggings för min häst, men passformen var alltid svår: främst var leggingsna för långa / för breda (WB) eller för att ha passform på avstånd, men var på kurs (ponny) eller har skurat. Även om dessa passagerare redan är ganska dyra, har köpet definitivt lönat sig.

Back on track working boot stl full
0 Gillar

Något små i storlekarna, köpte full till mina normalstora hästar. Passar jättebra fram men bak blir de gränsfall till att vara för små. Önskar att dessa kommer i stl x-full snart.

Mycket snygga!
0 Gillar

Är mycket nöjd med produkten. De är snygga, lätta att torka av och sitter bra. Jag har en stor häst på 177 cm & storlek 4 i skor så jag hade funderingar på om full skulle räcka. De sitter på yttersta spännet men det funkar mycket bra.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.