Nu får du 10% extra rabatt på REA-varorna! *
Använd kod: EXTRA10
Kopiera
Kopierades till klippbordet

Back On Track Royal arbetsskydd, bak

Produkt-ID: 19222

kr 1.049,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back On Track Royal arbetsskydd, bak
Välj storlek Storleksguide
Back On Track Royal arbetsskydd, bak
kr 1.049,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back On Track Royal arbetsskydd, bak
Beskrivning

Beskrivning

Ett utmärkt komplement till vår Royal-kollektion av träningsskydd, nu även för bakbenen.
Välsittande anatomisk form som garanterar maximal komfort och perfekt placering på hästens bakben. Hårt men ändå lätt, förstärkt ytterskal av polypropylen, fodrade med 100 % polyester med keramiska fibrer. Perfekt för träning och tävling, särskilt vid träning i dressyr och vid fältritter där det yttre skalet skyddar kotområdet samtidigt som neoprenet runt tillåter maximal rörelse i lederna.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Fin beläggning
0 Gillar

Fin och snygg beläggning. Sitter bra på benet och är lätt att hålla rent. Minus att det är svårt att ta bort och sätta på på grund av hårdplast i spännen. Särskilt svårt att gå av. Men passform och funktionalitet väger upp

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.