Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Back on Track strykkappor, 3D-nät, L-XL

Produkt-ID: 304266

kr 649,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back on Track strykkappor, 3D-nät, L-XL
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track strykkappor, 3D-nät, L-XL
Beskrivning

Beskrivning

De nya strykkapporna från Back on Track med 3D-nät och Welltex® ger en unik kombination av skydd, kvalitet och välbefinnande. Det mjuka neoprenfodret och 3D-nätskalet med stötdämpande vaddering ger både andasfunktion och utmärkt passform. Dessa mångsidiga strykkappor passar både fram- och bakben och är lätta att justera med kardborreknäppning.


Teknisk beskrivning:


Säljes parvis.


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bra passform
0 Gillar

Fin beläggning som passar bra. Syade med dålig tråd, de var tvungna att leverera till skomakaren för att sys i botten med mer solid tråd. Men annars är jag väldigt nöjd med dessa.

Fördelar för Welltex minus uthållighet
0 Gillar

Produkten matchade sin storlek. Jag är glad WELLTEX effekt av tyget. Nackdelen med skjulet är att de sliter direkt om hästen sliter. Materialet är inte tillräckligt hårt för att täcka.

Tillbaka på spårskydd
0 Gillar

Back on Track-skydd är bra för deras funktioner. Skåpen tillåter inte att sand tränger in och bildar en fin form på hästens fot. Andningsbara andningar och keramiska fibrer för att öka fotflödet!

nöjd
0 Gillar

För tillfället är jag nöjd med den effekt som hans gaiters söker. Bra upprätthåller senor, effekt av det förväntade keramiska tyget. För tillfället lägger jag en platta på kvaliteten på leggings med närvaro av honungskaka på utsidan och ett mycket tunt skyddsskal. Jag tvivlar på livslängden för dessa leggings

Mycket bra
0 Gillar

Låter solida, innovativa material och nuvarande. Lätt och bekvämt, flexibelt, idealiska hästar med känsliga vävnader. Stor storlek, storlek L är endast lämplig för bakkroppar, på 1,75 m SF, för stor för att läggas fram.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.