Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Back on Track terapeutiska bakbens träningsbenskydd

Produkt-ID: 19447

kr 889,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back on Track terapeutiska bakbens träningsbenskydd
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track terapeutiska bakbens träningsbenskydd
Beskrivning

Beskrivning

Fantastisk passform med nära kontakt med skenbenet och senområdet för att hålla smuts och grus ute. Dessa träningsbenskydd är ett utmärkt val om du vill spara tid och slippa använda bandageunderlägg och lindor när det är dags för vila och återhämtning från skada eller efter träning samtidigt som du förbättrar blodcirkulationen från Back on Track-tekniken.


Egenskaper:


  • Terapeutiska benskydd med Welltex
  • Utmärkta för återhämtning eller uppvärmning
  • Fyra starka kardborrknäppningar
  • Keramiskt infunderade fiber för att förbättra cirkulationen

Teknisk beskrivning:


Skal: Neopren.
Foder: 50 % bomull / 50 % polyester.


Tvättråd:


Skölj med kallt vatten. Låt lufttorka.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Fantastiskt utseende och passform
1 Gillar

Dessa är helt fantastiska! Vår häst har problem med att fylla benen och när vi åker med dem sväller inte benen. Hästen är så mycket mjukare och bättre i våra ben efter att vi började rida med dessa!

Bra passform - saknar slitstyrka
0 Gillar

Jag tycker att gamacherna är superfina - de glider inte ner och sitter bra på alla mina hästar. På nedsidan är brist på slitstyrka - och de är svåra att hålla rena. Så riktigt bra spel - men till det priset borde de hålla sig bättre.

0 Gillar

Mycket praktisk men var försiktig när jorden är lerig, inte lätt att torka snabbt.

0 Gillar

Superbra skydd! Använder dem både i skogen och på dressyrträningarna. Känner att dem hjälper min häst som tidigare har varit senskadad.

Älskar dessa stövlar!
0 Gillar

Jag har haft min sto i cirka 3 år och hon har alltid haft problem med bakbenen. Hon var en räddning och hade några tidigare skador, men hennes bakben är också lite underliggande, vilket jag tror sätter extra stress på dem. Hon har en avluckad hock och vindskydd på båda benen och efter att ha provat ALLT kunde jag tänka på att jag bara gav upp, för de tycktes inte störa henne. För några månader sedan rekommenderade min medarbetare BOT-produkterna och efter att ha brottat med det branta priset för en stund grävde jag äntligen ut sportstövlarna och hockstövlarna. BÄST. BESLUT. NÅGONSIN! Efter tre veckors bärning av dem har den avslutade hocken mjukats avsevärt och vindpusten är nästan helt borta. Jag lägger dem på henne när jag kan, men särskilt före och under en åktur och när hon är i hennes stall på natten eller på dåligt väderdagar. Hennes rörelser när jag åker verkar så mycket lösare och lättare nu och när hon måste samlas upp i sin stall får hennes ben inte längre "fyllda." Jag är så upphetsad att jag äntligen hittade en produkt som verkligen fungerar och förhindrar att jag måste tävla hundratals dollar i veterinärräkningar! Jag har nu handskarna på beställning för mina händer och kan inte vänta tills jag har råd med den västra sadelpaden. Och nätmaskan. Och halsduken. Och allt annat ... haha! Tack för en så bra produkt och du har definitivt en upprepad kund!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.