Endast idag! Spara 20 % på valfri produkt från Horze eller B Vertigo! *
Använd kod: BLUEMONDAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Back on Track terapeutiska bakbens träningsbenskydd

Produkt-ID: 19447

kr 889,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back on Track terapeutiska bakbens träningsbenskydd
Välj storlek Storleksguide
Back on Track terapeutiska bakbens träningsbenskydd
kr 889,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Back on Track träningsbenskydd, fram
kr 799,00
Back on Track terapeutiska bakbens träningsbenskydd
Beskrivning

Beskrivning

Fantastisk passform med nära kontakt med skenbenet och senområdet för att hålla smuts och grus ute. Dessa träningsbenskydd är ett utmärkt val om du vill spara tid och slippa använda bandageunderlägg och lindor när det är dags för vila och återhämtning från skada eller efter träning samtidigt som du förbättrar blodcirkulationen från Back on Track-tekniken.


Egenskaper:


  • Terapeutiska benskydd med Welltex
  • Utmärkta för återhämtning eller uppvärmning
  • Fyra starka kardborrknäppningar
  • Keramiskt infunderade fiber för att förbättra cirkulationen

Teknisk beskrivning:


Skal: Neopren.
Foder: 50 % bomull / 50 % polyester.


Tvättråd:


Skölj med kallt vatten. Låt lufttorka.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Kunde inte vara lyckligare!
0 Gillar

Jag har använt flera idrottsmediciner / träningsstövlar för min häst, men efter att han lyckades med en mjukvävnadsskada på bakbenet och fick allt klart av veterinären rekommenderades jag av min veterinär att hitta ett bra par stövlar för honom (små och medelstora företag eller träning). Tja, jag försökte en kollega Boarders Professional's Choice-stövlar (storlek Stor), och de gjorde bara min vallakben varm och jag var inte lycklig. Dessa stövlar håller svala ben medan de stöder och ökar blodflödet till hans senor / ligament. De stannade på plats, och remmarna är säkra. Jag älskar också att kardborrbandet har "remsor" i den mottagande änden så att du vet exakt var du ska placera remmarna - till skillnad från andra stövlar, som bara är gjorda av material som kardborrbandet fastnar på (PC / Tough1 / någon annan boot). Detta säkerställer att du placerar bagagerummet korrekt! Älskar dessa!

Storlek: Normal
Älskar dessa stövlar!
0 Gillar

Jag har haft min sto i cirka 3 år och hon har alltid haft problem med bakbenen. Hon var en räddning och hade några tidigare skador, men hennes bakben är också lite underliggande, vilket jag tror sätter extra stress på dem. Hon har en avluckad hock och vindskydd på båda benen och efter att ha provat ALLT kunde jag tänka på att jag bara gav upp, för de tycktes inte störa henne. För några månader sedan rekommenderade min medarbetare BOT-produkterna och efter att ha brottat med det branta priset för en stund grävde jag äntligen ut sportstövlarna och hockstövlarna. BÄST. BESLUT. NÅGONSIN! Efter tre veckors bärning av dem har den avslutade hocken mjukats avsevärt och vindpusten är nästan helt borta. Jag lägger dem på henne när jag kan, men särskilt före och under en åktur och när hon är i hennes stall på natten eller på dåligt väderdagar. Hennes rörelser när jag åker verkar så mycket lösare och lättare nu och när hon måste samlas upp i sin stall får hennes ben inte längre "fyllda." Jag är så upphetsad att jag äntligen hittade en produkt som verkligen fungerar och förhindrar att jag måste tävla hundratals dollar i veterinärräkningar! Jag har nu handskarna på beställning för mina händer och kan inte vänta tills jag har råd med den västra sadelpaden. Och nätmaskan. Och halsduken. Och allt annat ... haha! Tack för en så bra produkt och du har definitivt en upprepad kund!

Storlek: Normal
Fantastiskt utseende och passform
1 Gillar

Dessa är helt fantastiska! Vår häst har problem med att fylla benen och när vi åker med dem sväller inte benen. Hästen är så mycket mjukare och bättre i våra ben efter att vi började rida med dessa!

Storlek: Normal
Mer än nöjd!
0 Gillar

Jag har haft dem ett tag nu och är fortfarande väldigt nöjd med Back on Track-skyddarna! Jag köpte dem efter att hästen hade flera skador ovanför kulan och som en följd lämnade den ett tjockt fuktigt ben. Dessa skyddare skyddar benen väl, sitter okloka runt benen och hjälper till bättre cirkulation. Extra viktigt, benen är inte våta efter arbete !! Det hjälpte min häst enormt, för nu, delvis på grund av skyddarna, har hon inte längre ett fett ben och hennes gnagor blir mindre. Jag vet att jag inte längre använder andra skydd än BOT!

Storlek: Normal
Bra passform, dålig kardborreband.
0 Gillar

Har använt min Back on Track-beläggningar på alla fyra ben, ungefär fem gånger nu. Kuddarna på frambenen sitter bra och håller sig på plats under arbetet, men kardborrbandet på bakkuddarna går upp upprepade gånger under arbetet, så du måste avbryta träningen för att justera kuddarna. Detta har resulterat i skador på bakbenen och försämrad passform och funktionalitet. Det här är inte tillräckligt bra för tillbaka på rätt spår.

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.