SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Eskadron Senskydd PRO ACTIVE fram

Produkt-ID: 19166

kr 580,30
kr 829,00
(Priset inkluderar moms)
Eskadron Senskydd PRO ACTIVE fram
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Eskadron Senskydd PRO ACTIVE fram
kr 580,30
kr 829,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Eskadron Senskydd PRO ACTIVE fram
Beskrivning

Beskrivning

Benskydd PRO ACTIVE fram, tillverkade av 8,5 mm tjockt neopren och förstärkt med PIKOSOFT. Skyddar hästens ben från stötar och slag. Det lägre kardborrefästet ger särskilt stöd för senor och ligament runt kotan. Lämplig för alla discipliner av hästträning, inklusive western.


Teknisk beskrivning:


Eskadron Senskydd PRO ACTIVE fram.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

blir lite
0 Gillar

Tyvärr är gångarten i storleken varmblod mycket liten, är för snäv och därför inte en fin plats på benet - synd, så hon går tillbaka. Utförande och utseende är inte stötande och det ser elegant ut, men tyvärr inte lämpligt för benen på min häst.

Mycket liten i storleken
0 Gillar

Jättefina skydd men alldeles för små för alla mina halvblod som normalt har strl full. På full i dessa blev det en glipa framtill på 5-6 centimeter och inte mycket kvar av kardborren att stänga runt med.

Storlek: Liten

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.