Termospecial - få 10 % RABATT vid order över 700 kr Använd kod:
Kopierades till klippbordet
10OFF
-20%

Gera Royal Pro dressyrskydd, bakben, Glamour

Produkt-ID: 304741

kr 952,00
kr 1.190,00
(Priset inkluderar moms)
Gera Royal Pro dressyrskydd, bakben, Glamour
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Gera Royal Pro dressyrskydd, bakben, Glamour
Beskrivning

Beskrivning

Benlindor är tidskrävande och dessutom farligt om det görs på fel sätt. Dessutom ger benlindor nästan inget skydd mot slag. Därför förlitar sig allt fler dressyrryttare på benskydd för att skydda hästens ben. Särskilt dressyrdamasker som stöder senor och ligament med integrerat kotskydd blir mer och mer populära. En annan orsak är att de är lättare att hantera.Många föredrar även att skydda innerkotan och senan mot slag under dressyrarbete.Med Royal Pro erbjuder GERA ett skydd som uppfyller dressyrens höga krav: perfekt stöd med extra slagskydd och andasfunktion, allt i ett!Nu ännu snyggare som den nya Glamour-upplagan!


Genomsnittligt betyg
1.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Sitt inte på dina fötter
0 Gillar

För 160 cm häst tog jag storlek M fram- och ryggskydd och de var alldeles för stora och klumpiga i designen. Jag trodde inte att mindre sköldar av en storlek skulle ha räddat situationen, så jag gick tillbaka. De är ganska snygga och etiketterna ser starka ut, men det hjälper inte om du inte sitter på fötterna.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.