Nu får du 10% extra rabatt på REA-varorna! *
Använd kod: EXTRA10
Kopiera
Kopierades till klippbordet

Horseware Rambo NightRider benskydd

Produkt-ID: 320397

kr 389,00
(Priset inkluderar moms)
Horseware Rambo NightRider benskydd
Välj storlek Storleksguide
Horseware Rambo NightRider benskydd
kr 389,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horseware Rambo NightRider benskydd
Beskrivning

Beskrivning

Se till att du syns i skymning och mörker med dessa skyddande benskydd.


Night Rider's innovativa materialdesign erbjuder fullständig 360 graders synlighet av häst och ryttare. Dessa benskydd syns även vid låg sikt och tuffa väderförhållanden. Dessa benskydd är vattentäta och har andasfunktion, och gjorda med den senaste tekniken i sportkläder.


Egenskaper:


  • 190D reflekterande polyesterutsida
  • Vattentätt membranfoder

Genomsnittligt betyg
3.4
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Reflexspel
0 Gillar

Snygg, återspeglar bra men sömmarna är eländiga !!

Storlek: Normal
Dålig kvalitet
0 Gillar

Älskade att de syntes så bra men så besviken på kvaliteten. Efter endast några få användningar sprack reflextyget i sömmarna, vilket aldrig hänt med några tidigare skydd hästen använt.

Storlek: Normal
Jättebra!
0 Gillar

Jag är supernöjd, mina har hållit utan problem! Bra passform & syns hur bra som helst!

Storlek: Normal
Night Rider benskydd
0 Gillar

Passformen var bra men kvaliten urusel, Skydden gick sönder under andra ridturen då hästen råkade kliva ut i djupsnö ... det ena benskyddet slets sönder rakt av medans det andra blev det en reva i tyget. Hade andra sort skydd på hästens framben som hängt med ett flertal år och de skadades inte. Synd att kvaliten var så dålig då reflexen i skydden verkar bra...

Dålig hållbarhet
0 Gillar

Syns fantastiskt bra, men väldigt dålig hållbarhet. Hann använda dem 3 ggr innan ett gick sönder då en brodd snuddade i skyddet. Hästen har tidigare aldrig gjort sönder några skydd...

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.