SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Horze Impact Flexi Strike Guard benskydd, fram

Produkt-ID: 19247

kr 759,00
(Priset inkluderar moms)
Horze Impact Flexi Strike Guard benskydd, fram
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze Impact Flexi Strike Guard benskydd, fram
kr 759,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
 • Fraktfritt vid order över 499 kr
 • Gratis retur
Köp också
Horze Impact Flexi Strike Guard benskydd, bak
kr 759,00
Horze Impact Flexi Strike Guard benskydd, fram
Beskrivning

Beskrivning

Unika skydd med mesh som skyddar och stödjer frambenen under fälttävlan för maximal prestation.


Skyddande benskydd med stark mesh är fältryttarens dröm. Dessa benskydd följer hästens framben och låter inte sand och smuts tränga in i skyddet och irritera hästens ben. Slagzon och foder ger utmärkt skydd mot slag och skav. Innovativt slagskydd som formar sig efter hästens ben för en perfekt passform. Icke-laminerade för utmärkt halksäker prestanda oavsett om de är våta eller torra. Naturligt hypoallergent polyolefinskum som är perforerat för förbättrat luftflöde.


Egenskaper:


 • Andasfunktion
 • Flexibla
 • Skyddar och ger stöd
 • Lätta
 • Vattenavvisande
 • Kardborrknäppning
 • Hållbara
 • Miljövänliga, rena och säkra
 • Motverkar mögel och bakteriebildning
 • Matcha med produkt #19248
 • Säljes i par

Teknisk beskrivning:


Pro Mesh och PEBAX®.


Tvättråd:


Skölj med kallt vatten. Låt lufttorka.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Mycket andningsbar sittplatta
0 Gillar

För min 1,48 stora slutliga ponny storlek M passar just så, skulle det bli ännu bättre. De nestlar efter en tid superben och är mycket väl ventilerade

Storlek: Stor
Stora stövlar
0 Gillar

Jag har haft de främre stövlarna i ett år och jag tävlar aktivt på att träna för att flytta upp till Prelim. Jag tror att det här är funktionella stövlar och storarna passar min 17.1 häst mycket väl varmblod och allt. Jag skulle föreslå denna start till andra, kanske inte över högsta nivå.

Storlek: Normal
Stora stövlar!
0 Gillar

Dessa är ett stort värde för priset! De är mycket välgjorda, med stark kardborrband, hållbart material och en strejkskydd. De känner att de kommer att pågå mycket länge och passar hästens ben bra.

Storlek: Normal
Enkel strålkastare för gott skydd vid hoppning och terräng
0 Gillar

Skyddet kan stängas snabbt och enkelt och rengöras väl efter användning. Kardborrfästena är tillräckligt långa och erbjuder mycket bra grepp. Jämfört med andra X-Country-leggings, sticker den positivt ut med det bra pris-prestanda-förhållandet. Storleken "Fullblods" passar min Warmblood Mare mitv164cm. Mycket bra. Det rekommenderas att "registrera" gången, eftersom den fortfarande anpassar sig till benet. För hoppning och terräng absolut användbar. Designen är ganska neutral. Färgen "svart" är lite benägen att smutsas. Sammantaget ganska bra produkt till en. bra pris.

Storlek: Normal
Fantastisk produkt!
0 Gillar

Jag köpte först den här produkten för att lossa min häst (intensiv daglig användning) eftersom den bryter alla normala blir och skadas. Jag valde den här produkten eftersom den är motståndskraftig, tillräckligt flexibel för att anpassa sig till hästens lemmar, den är ganska estetisk (enkel och ren) och har en perforerad inredning tillåter god ventilation, håller inte sanden och särskilt inte l vatten. Kardborrebanden är av god kvalitet och solida. Jag har nu valt att använda den för cce eftersom jag gillade den här produkten. Det enda negativa är att det bara finns ett färgval, svart. Jag skulle ha velat ha dem i brunt för att matcha dem med mina läder. Bra valuta för pengarna, jag är glad.

Storlek: Normal

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.