Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Horze ProSoft benskydd, Fram

Produkt-ID: 19302

kr 319,20
kr 399,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze ProSoft benskydd, Fram
Beskrivning

Beskrivning

Kvalitetsboots som ger skydd och stöd åt din häst.


Benskydd som ger skyddar hästens kotor och skenben oavsett disciplin. Detta kvalitetsskydd har tjockt neoprenfoder för ökad skyddsförmåga, ger komfort och stöd och skyddar hästens ben från skador och slag.


Egenskaper:


  • Extra stöd vid strykområdet
  • Tvättbara och slitstarka med andasfunktion
  • Fyra förstärkta kardborrknäppningar ger en säker passform
  • Slitstarkt, stoppat neopren
  • Säljes i par

Teknisk beskrivning:


Neopren.


Tvättråd:


Tvätta med mild tvållösning och skölj, eller torka av med fuktig svamp eller handduk. Låt lufttorka.


Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

verkar fungera!
3 Gillar

min häst har typ ett par sånna här benskydd och jag älskar dem! jag tror jag ska dessa för dem har bra passform och ja jag är toppen nöjd med dem!

producerar tjock men inte hölje
3 Gillar

Med tanke på tjockleken måste denna produkt skydda brunnskott men tar inte formen på trumman. Som ett resultat kolliderar det lite medan det går och framför allt upprätthåller det inte senor som ett band skulle göra. Lätt att ta på. Håller bollarna väl. Ser snygg ut.

Stövlarna är super !!!
2 Gillar

Jag fick benen på min älskade häst för det nya året! Under en lång tid ville jag ha anatomiska och efter ett stort antal synpunkter på olika tillverkares fötter beslutade jag att stanna på Horze. Nöjd med pris och kvalitet. Enligt den tidigare användningen av andra varor av detta märke fanns det redan förtroende för det, eftersom andra varor i perfekt skick efter 4-5 års användning och glädjer nya ägare. I allmänhet satt naglarna perfekt! Och min häst har storleken på cob / full. Jag gillade själva neoprenet - tätt, hög kvalitet, tjockt. Sömmarna är perfekta, starka. Kardborreband - riv inte. Benen glider inte, lossas inte. I allmänhet uppskattade alla i stallen oss! Tack så mycket! Leveransen är mycket snabb !!!

Trevligt för det dagliga arbetet!
2 Gillar

Har Gamachen i ett år, jag är nöjd med kvaliteten. och optiken. gången går bra på benet och är lätt att ta på. Skulle ta en WB främre L och bakre XL.

Häst & ryttare upphetsad
1 Gillar

Har dessa leggings i vitt och svart - de sitter bra på hästen. Eftersom min häst är något större är valet L för framsidan och XL för det bakre perfekt (andra tillverkare erbjuder tyvärr storleken XL i för liten version). Små nackdelar är ändarna på kardborrebandet, som rivar ner på bakbenen någonsin, när hästen med benen tillsammans - men det är livet.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.