Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Horze Signature strykkappor

Produkt-ID: 19212

kr 399,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Signature strykkappor
Beskrivning

Beskrivning

Mjuka och skyddande strykkappor med fuskpälskant.


Benskydd med överlägsen kvalitet som skyddar din häst vid träning och tävling, med mjukt imitation fårskinnsfoder och hårt, men flexibelt skal. De här benskydden täcker skenbenet och kotan, och dämpar och skyddar från slag och stötar.


Egenskaper:


  • Breda, dubbla kardborrband
  • Mjukt imitation fårskinnsfoder
  • Ultimat skydd för leder, senor och kota

Tvättråd:


Skölj med kallt vatten. Låt lufttorka.


Genomsnittligt betyg
3.4
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Vi älskar dem!
2 Gillar

Min häst och jag älskar dem. De sitter riktigt bra på hästen och är bekväma. Även om de är billiga ser de exklusiva ut.

Mycket bra
2 Gillar

Fin beläggning, men är lite stor vad gäller längd. Hållbara. Används mina i araber, de växer lite stora i storlek, men kunde inte ha haft mindre. Då skulle de inte ha täckt hela röret. Enda dum sak är att det inte säger om de kan användas på bakbenen.

Endast fuskpäls inget fårskinn
0 Gillar

Fodrad med syntetmaterial, inget fårskinn så som beskrivningen upplyser om vilket är en väsentlig kvalitetsskillnad

För stor
0 Gillar

Jag letade efter beläggningar för en shettis, och sedan dök dessa upp i storlek S under den så kallade shettikategorin i storlek. Men när de kom visade de sig vara för stora (trots att de inte använts på en shettis). Och eftersom det bara är en kardborrfäste glider de bara ner (test från bakbenen där de passar)

Fantastiska stövlar !!
0 Gillar

Dessa är otrolig kvalitet till ett mycket rimligt pris. Fårskinnspolstret är så fluffigt och mjukt, mycket tjockt och hållbart. Jag har sköljt dem ett par gånger när det har varit mycket svett och / eller sand på dem och låt dem hänga torrt och de städar riktigt bra och enkelt. Kardborrbandet på dem är också väldigt robust och jag oroar mig inte för att de ska glida eller svänga. Dessa är min favorit och ett absolut måste ha för mig !!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.