Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Horze strykkappor

Produkt-ID: 19301

kr 239,20
kr 299,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze strykkappor
Beskrivning

Beskrivning

Horze Supreme strykkappor är gjorda av 8 mm neopren för stöd och snabbtorkande komfort. Sportig stil med ger optimalt skydd.


Mjukt, 8 mm tjockt, neoprenfoder med jerseyöverdrag som andas för ultimat luftflöde och snabbtorkande komfort på dessa sportiga strykkappor. De skyddar din häst med atletisk stil.


Egenskaper:


  • Stödjande strykkappor
  • Sportig stil
  • Mjukt neoprenfoder för maximalt luftflöde
  • Jerseyöverdrag för maximalt luftflöde
  • Snabbtorkande

Teknisk beskrivning:


8 mm neopren med polyesterjerseyfoder och överdrag.


Tvättråd:


Skölj med vatten. Låt lufttorka.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bekväma skydd
4 Gillar

Lätt och robust skydd. Snabbt att sätta på en häst. Härliga färger ännu! Storlekstabellen höll min häst på plats.

Stor besvikelse ...
4 Gillar

För det första med avseende på färgen, det blå är alltför mörkt jämfört med bilden som visas på webbplatsen. Trots en panel som sträcker sig från shetland till skägg, genom ponnyerna B, C och D, hittade vi inte något djur att utöva dessa skydd på. I själva verket är antingen stammen för hög, vilket förhindrar att knäet böjer sig, eller så är skyddet inte tillräckligt brett, då repan då är i direkt kontakt med trumman. En perfekt estetik för en perfekt obearbetbar produkt tyvärr.

Super kvalitet till oslagbart pris
4 Gillar

Efter en lång sökning efter rätt leggings för min fjord sto, hittade jag äntligen "Horze Supreme Fetterkopf Leggings" utan att behöva spendera en förmögenhet på den. Utförandet verkar för mig mycket bra, alla sömmar och materialet ser hög kvalitet ut. Passformen är också väldigt bra och till och med lämplig för de starka men korta benen i min fjordhopp. För frambenen passar storlek M hos henne och på bakbenen storlek L. Jag beställde leggings nu också för vår Tinker (avsnitt A). För honom i samma storlekar som för fjordhoppen, men de räcker precis vad gäller omfattning, men ger ändå tillräckligt skydd och sitter fortfarande mycket bra. En storlek vardera större (dvs främre L och bakre XL) men för lång.

Damasker.
3 Gillar

De är riktigt bra och passar min ponny mycket bra eftersom vi har lite problem med storleken eftersom hon har väldigt små ben med dessa passar henne snyggt, är lätta att rengöra. Jag är väl nöjd med dem.

Produktens innehåll
2 Gillar

Jag är nöjd, gångarna skyddar verkligen lemmarna, de är lätta att fästa. Endast nackdelen är färgen Royal Blue inte i överensstämmelse med bilden. De är verkligen mörkare i verkligheten ...

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.