Gratis hästgodis på alla order över 500 kr! Använd kod:
Kopierades till klippbordet
HORSE-DAY

LeMieux Mesh benskydd

Produkt-ID: 313513

kr 699,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
LeMieux Mesh benskydd
Beskrivning

Beskrivning

Benskydd av utmärkt kvalitet för både träning och tävling. Lättviktsskydd med perforerad innerfoder med andasfunktion, skyddande kornigt PU-läder och smarta läderremmar. Utsidan i 3D-mesh gör dessa benskydd till ett av de bästa på marknaden när det gäller andasfunktion, medan den vadderade och korniga läderytan är hård och slitstark. Lämplig för användning på både fram- och bakbenen.


Teknisk beskrivning:


Storlek S och M har 2 kardborrband.
Storlek L och XL har 3 kardborrband.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Super produkt
1 Gillar

Storleken ser bra ut. Men måste vara baserad på hästtyp sf eller ps, så planera om hästen har stora ben. Tillverkad i ett mycket bekvämt material, absorberar chocker mycket bra. Inget att säga!

vacker
1 Gillar

dessa får är bara vackra, det ser ut som äkta läder, neopren är mycket tjockt och dämpande. Get får inte glida alls och gör inget fel

Smidiga och välsittande benskydd
1 Gillar

Lätta att ta på och av. Formar sig enkelt och väl efter hästens ben och är lätta att hålla rent. Borsta insidan, torka utsidan m fuktig svamp. Är dom riktigt smutsiga så har jag kört dom i tvättmaskinen. Är man ute efter höga, smidiga, inte så tunga, lättskötta benskydd, rekommenderar jag dessa.

Det bästa jag har haft
1 Gillar

Mycket bra beläggning, bra passform, hög kvalitet, håller sig bra även efter flera tvättar. Skyddar bra och har god ventilation Har en uppsättning i varje färg och använd den dagligen!

Vilseledande färg
0 Gillar

Mycket besviken när jag ser att det är en mycket mörkare solbrun än det ser ut på bilderna här. De bruna är mörkbruna. Annars är de fantastiska förutom färgen som är helt fel i förhållande till mina förväntningar

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.