LeMieux Fleece Bound Mesh strykkappor

679,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
( 3 )
Färg: Svart/Svart
Svart/Svart LeMieux Fleece Bound Mesh strykkappor
Black/Natural LeMieux Fleece Bound Mesh strykkappor
White/Natural LeMieux Fleece Bound Mesh strykkappor
Storleksguide
Partnerprodukt
Beräkna 7 dagar extra leveranstid.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 690 kr
Gratis Retur
100 Dagars Returrätt

Beskrivning

Den bästa kombinationen av komfort och andningsförmåga. En idealisk lösning för hästar med känslig hud eller när helfodrade fleecestövlar blir för stora.

Lättviktigt, perforerat 3D-nät uppmuntrar luftflödet inuti stykkappor och håller benen svala. Kantat med supermjuk fleece för att förhindra gnidning och maximera komforten.

Den tåliga, hållbara PU-lädret ger skydd mot borstning och stötar och den senaste lågprofilerade krok- och slingförslutningen förhindrar att material från ridytan samlas upp.  Le Mieux signatur dubbla övre band gör det möjligt att snabbt och enkelt fästa den. Starka, elastiska remmar håller stövlarna på plats utan att de blir överspända och är färdiga med märkesgummislut för bekväm avtagning.

Lämplig för användning på fram- och bakben. Säljs i par.


Tvättråd:


LeMieux-strykkappor kan lätt tvättas i maskin vid låg temperatur (helst 30 grader). En tvätttablett/kapsel kan användas. Rekommenderas att tvätta i en tvättpåse.
Se till att alla krok- och slingförslutningar är fastsatta och att klämremmarna är fästa före tvätt. Lufttorkas bort från alla värmekällor, torka aldrig i tumlare.


Produkt-ID: 338075

Läs recensioner:

Färg: