Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Kentucky kort fårskinnsgjord

Produkt-ID: 307787

kr 1.249,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Kentucky kort fårskinnsgjord
Beskrivning

Beskrivning

Kentucky Horsewear kort fårskinnsgjord i klassisk, snygg stil men med innovativa material. Gjorden är av fin quiltad bomull i kombination med extremt mjukt fårskinn. Fårskinnsgjorden är den idealiska lösningen för hästar med känslig hud, hästar som nyligen klipps och för att förhindra irritation och skav av gjorden. Spännen och D-ringar i rostfritt stål. Spännen med självstängande system som gör att du snabbt och enkelt kan spänna gjorden. D-ringarna i mitten kan användas för att fästa tränings- och hjälptyglar. Materialen som används för att göra fårskinnsgjorden är mycket lätta att rengöra. Efter användning tvättar du i maskin 30°C. Gjord av konstgjort fårskinn med samma prestanda och egenskaper som äkta fårskinn.


Egenskaper:


  • Mjuk, bekväm och hållbar
  • Idealisk för känsliga hästar och förhindrar irritation och skav
  • Maskintvätt 30°C
  • Perfekt för träning och tävling
  • Spännen och D-ringar i rostfritt stål
  • Spännen med självstängande system
  • D-ringar i mitten för tränings- och hjälptyglar
  • Storlek: från 55 – 75

Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Mycket trevligt bälte
1 Gillar

Mycket fin omkrets, bra passform! Själva remmen är inte för tunn och schlabbrig, men lite fastare och pälsen fin fluffig och snäv. Rengöring är också okomplicerad, borsta helt enkelt ut och redan är det mesta av smuts och torkad svett ute och bältet blåses upp igen.

Jag rekommenderar topp
0 Gillar

Mycket bra rem går väldigt bra till min sto som och mycket känsliga och enkla sår och rörelsefrihet lätt rengöringsnivå förblir billigare än en matt lika bra kvalitet än den andra

Kentucky kort rem
0 Gillar

Kentucky kvalitet på mötet, vacker, bekväm saknar bara elastik för att underlätta bandningen

Superrem
0 Gillar

Remmen är väldigt bra och tvättar mycket bra i maskinen, men tyvärr tog jag den för stor och jag använder den inte så ..

Övre rem
0 Gillar

Funktionellt och superfint utseende med toppkvalitet. Praktiska är spännen med upphängning, så du kan verkligen lättare Nachgurten.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.