Spara 18% på en valfri artikel *
Använd kod: HZWEEKEND
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo
Dressyrschabrak

Dressyrschabrak

Dressyrschabrak är klassiska och eleganta. Dressyrschabraket är särskilt designat för bruk under dressyrsadeln med sin perfekta passform.
119 artiklar

Vi har schabrak för satsande dressyrryttare i alla möjliga varianter.

Dressyrschabrak är specialdesignade för att passa bra under en traditionel dressyrsadel med sin klassiska, sofistikerade kvadratform för ett slående utseende. Dressyrschabrak har en unik design för att passa dressyrsadeln och dess form passar perfekt. Mankfriheten på de flesta dressyrschabrak passar fint under sadeln utan att tappa form eller ge sämre stöd.

Dressyrschabrak är ett elegant tillskott till din hästs garderob.

Välj mellan dressyrschabrak med fin passpoal och kantband för ett sofistikerat utseende. En del har kantband i form av satinsnören, flätor eller i läckra färger. Det finns en färgkombination för alla ryttare. Dressyrschabrak är quiltade för extra stötdämpning och har fukttransporterande foder för att hålla din häst sval och komfortabel. Kardborreremmar upptill och vid gjorden håller dessa högkvalitativa dressyrschabraken på plats. Horze har många varianter på lager för tävling, träning eller hemmabruk.

Köp Dressyrschabrak på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Beställ Dressyrschabrak på horze.se nu!