Spara 15 % på alla ridbyxor och ridtights från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Dressyrschabrak

Dressyrschabrak är klassiska och eleganta. Dressyrschabraket är särskilt designat för bruk under dressyrsadeln med sin perfekta passform.

Dina filter:
137 artiklar

Vi har schabrak för satsande dressyrryttare i alla möjliga varianter.

Dressyrschabrak är specialdesignade för att passa bra under en traditionel dressyrsadel med sin klassiska, sofistikerade kvadratform för ett slående utseende. Dressyrschabrak har en unik design för att passa dressyrsadeln och dess form passar perfekt. Mankfriheten på de flesta dressyrschabrak passar fint under sadeln utan att tappa form eller ge sämre stöd.

Dressyrschabrak är ett elegant tillskott till din hästs garderob.

Välj mellan dressyrschabrak med fin passpoal och kantband för ett sofistikerat utseende. En del har kantband i form av satinsnören, flätor eller i läckra färger. Det finns en färgkombination för alla ryttare. Dressyrschabrak är quiltade för extra stötdämpning och har fukttransporterande foder för att hålla din häst sval och komfortabel. Kardborreremmar upptill och vid gjorden håller dessa högkvalitativa dressyrschabraken på plats. Horze har många varianter på lager för tävling, träning eller hemmabruk.