Spara 120 kr på din nästa order över 600 kr *
Använd kod: XMAS
Spara nu
Kopierades till klippbordet

LeMieux Luxury kvadratformat dressyrschabrak

Produkt-ID: 991716

kr 699,00
(Priset inkluderar moms)
LeMieux Luxury kvadratformat dressyrschabrak
Välj storlek Storleksguide
LeMieux Luxury kvadratformat dressyrschabrak
kr 699,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
LeMieux Luxury kvadratformat dressyrschabrak
Beskrivning

Beskrivning

Lyxig mockautsida, finns i många olika färger och med supermjukt bambufoder som absorberar svett och fukt under sadeln. Dessa schabrak är vackra, bekväma och säkra, och minimerar friktionen. Klassisk dressyrdesign med hög manke, elastiska D-ringsflikar och kännetecknande sadelgjordsområde med inneröglor som förhindrar att gjorden glider. Matcha med lindor och ridhuvor.


Genomsnittligt betyg
4.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

I "problemhäst" är den första sadelplattan som inte glider!
6 Gillar

Min sto har en mycket svår ryggform, alla tidigare testade Schabracken olika märken under också olika sadlar gled under turen bakåt. Orsaken var axeln på vilken sadeln inte vilade - men sadelkuddarna. Dessutom sträckte många sadeldekor över sina höga manken, vilket ibland till och med ledde till manken Aufschubbern (utan att vila sadeln). Denna sadelplatta är den första som äntligen passar - och det är riktigt bra. På grund av den extremt höga mankenhalsen är det omöjligt att vila och gnida på - de höga, korta remmar fixerar sadelkudden optimalt genom att fästa den på Mariahilfsriemen-hjälpen (eller även D-ringar). Och de påsydda 3 slingorna i bältespropparna håller sadelkudden stabil även från "botten" på omkretsen. Jag har sålt alla mina sadelväskor och använder bara dessa här i dressyr och hoppning. Kvalitativt tycker jag att de hittills är väldigt bra, sadeldukarna är snyggt bearbetade, lite fastare och torkar snabbt (särskilt de med bambumatningen), jag tycker att pris-priset är helt fint. den enda nackdelen: De enkla Standartauführungen är bara väldigt enkla, nästan tråkiga. Därför kommer jag gradvis att brodera alla sadeldukar, vilket naturligtvis inte är exakt billigt. Men detta är ett lyxproblem! Det viktigaste är att de passar! ;-)

Mycket trevligt omslag!
3 Gillar

Mycket trevligt omslag! Super fin form och färg, beställde omedelbart en annan

Super
2 Gillar

Stor skrapa. Ingen friktion, ingen gnagning och god passform för hög man.

Mycket bra produkt
2 Gillar

Matt med trevliga material, bra snitt, går under min sadel 18 tum utan problem, dégarotte mycket bra och mycket andas för att ha provat det i varmt väder. Den passar bra under sadeln, glider inte alls. Mycket bra valuta för pengarna. Jag valde den röda vinfärgen för att ändra lite svart. Jag var först skeptisk för jag tyckte att färgen var väldigt "tjej". Men han klarar sig väldigt bra i bukklänningen på min vallak. Jag rekommenderar den här mattan utan att tveka och jag tar också en vit snabbt för tävlingen så att den är bekväm för loulou.

Bästa någonsin!
1 Gillar

Det bästa schabraken jag någonsin testat! Passformen är suverän och de behåller samma passform även efter tvätt! Ser nya ut fast jag tvättat dem flera gånger. Jag kommer aldrig köpa några andra!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.