Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

WeatherBeeta Merino dressyrschabrak med hög manke

Produkt-ID: 314985

kr 783,20
kr 979,00
(Priset inkluderar moms)
WeatherBeeta Merino dressyrschabrak med hög manke
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
WeatherBeeta Merino dressyrschabrak med hög manke
Beskrivning

Beskrivning

Mjuk, hållbar utsida av vadderad polycotton, högkvalitativt och fukttransporterande Merino-foder med andasfunktion håller hästens rygg torr och ojämnt sadeltryck lindras. PVC-täckt sadelgjordsrem för extra hållbarhet.


Genomsnittligt betyg
2.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Mindre än 2 cm ullhöjd
0 Gillar

Om du måste välja mellan de billiga Weatherbeeta och de mer kända kvalitetsmärkena, bör du välja en märkesvaror i detta fall. Ullen är inte särskilt hög, men sömmarna under är alla tjockare och kantigare. Jag är orolig för att min häst kommer att skada mer än den känner lättnad. Skyltet avslöjar också: 40% Merinofoder. Och: Tillverkad i Kina. Denna information saknas helt i produktbeskrivningen. Således saknar sadelpuden lite sitt syfte för mig. 2 stjärnor, för till skillnad från andra kopior har den den praktiska D-ring kardborrbandet.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.