Termospecial - få 10 % RABATT vid order över 700 kr Använd kod:
Kopierades till klippbordet
10OFF

Weatherbeeta Prolux dressyrschabrak

Produkt-ID: 314162

kr 549,00
(Priset inkluderar moms)
Weatherbeeta Prolux dressyrschabrak
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Weatherbeeta Prolux dressyrschabrak
Beskrivning

Beskrivning

Mjuk och slitstark utsida av mocka/bomull med fukttransporterande foder som håller din häst sval, torr och bekväm. Ventilerande mesh-rygg för extra luftflöde. PVC-täckt sadelgjordsrem för extra hållbarhet.


Tvättråd:


Maskintvättbar.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Dålig passform
0 Gillar

Hade så mycket fram emot detta underlag, men det är tyvärr inte bra för varken min häst eller de andra hästarna som jag har försökt sätta på den. Det är som om det är för rakt över ryggen, varför bakkanten krullar ihop och skjuter ner på ryggraden och får en utbuktning på flera cm bak. öva öva

Jättefint schabrak
0 Gillar

Låg fint på plats under dressyrsadeln hela passet och hästen kändes inte fullt så blöt på ryggen efteråt som med bomullschabrak.

Perfekt färg för min Frederick medborgare
0 Gillar

Eftersom kungblått är färgen på Frederick häst, var det med stor spänning jag fick mitt paket

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.