Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Horze Black-and-White dressyrspö

Produkt-ID: 42130

kr 139,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Bästa fraktpris
På grund av storleken på den här produkten har den en fast fraktkostnad och kampanjer för gratis frakt eller fri fraktgräns gäller inte.
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Black-and-White dressyrspö
Beskrivning

Beskrivning

Elegant dressyrspö med spösnärt. Långa längder finns tillgängligt för arbete med innerhanden. Detta ridspö har ett vitt handtag så att det är lättare att hitta om du tappar det på marken.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Mycket praktiskt piska!
5 Gillar

Det ser vackert, bekvämt och praktiskt ut, tål tunga belastningar, hästen har trampat på, det finns ingen skada.

1 Gillar

- känns bra i handen (smal och lätt) - enheten fjädrar lite, därför direkt, exakt hjälp möjlig - billig - håller inte så länge som enheter av t.ex. fläck

dressyr piska
1 Gillar

Mycket bekväm robust piska, välbalanserad. Den enda nackdelen är att det inte finns någon "knopp" på toppen av handtaget för att förhindra att den glider ur handen, eftersom plasten fortfarande är hal ...

tyvärr dåligt bearbetade
0 Gillar

tyvärr upplöses enheten efter en kort tid av sig själv så bättre att köpa den bra platsen ...

Lätt och smidigt dressyrspö
0 Gillar

Ett i mitt tycke välbalanserat dressyrspö till ett bra pris! Det ser elegant ut och är ganska lätt, man blir inte trött i handen av att hålla det. Jag använder det till att jobba mina hästar från marken med och då håller jag spöet vågrätt men jag upplever det trots det inte tungt. Det är svårt att hitta spön som är så långa som 150 cm, men här hittade jag äntligen sådana och till ett pris som passar min plånbok! :-) Jag köpte tre stycken och är mycket nöjd med dem!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.