JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu
-25%

Horze Sure Grip dressyrspö

Produkt-ID: 42131

kr 104,25
kr 139,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Bästa fraktpris
På grund av storleken på den här produkten har den en fast fraktkostnad och kampanjer för gratis frakt eller fri fraktgräns gäller inte.
Horze Sure Grip dressyrspö
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze Sure Grip dressyrspö
kr 104,25
kr 139,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Sure Grip dressyrspö
Beskrivning

Beskrivning

Bekvämt handtag med bra grepp. Spösnärt.


Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

längre än jag förväntade mig dock ...
0 Gillar

På grund av att jag har väldigt korta ben, nervutgivningar och ridning på en mycket stor häst behövde jag något som en dressyr / skolpisk och hitta den här så östlig att använda och jag känner inte att jag kommer att släppa den varannan sekund. om det går sönder kommer jag att köpa en annan!

Gör jobbet bra
0 Gillar

Lite större än väntat (borde verkligen ha kontrollerat storleksguiden). Används ett par gånger nu och inga negativ. Stort värde .

Mycket bra piska
0 Gillar

Mycket bra piska att se ut med lätthet. greppet är enkelt och bekvämt. Det skulle vara ännu bättre om det finns 130 men storleken 120 är riktigt bra om du rider på en stor häst.

Storlek: Normal
Stick 110cm
0 Gillar

Pinne av mycket god kvalitet, halkfri grepp, används vid intensiv ridning (6 timmar om dagen i 1 vecka) och sticker verkligen ut! Priset är överkomligt och jag uppmanar potentiella köpare att ta en av dessa piska!

Storlek: Normal
Väl värt priset
0 Gillar

Jag beställde en 110 cm lång piska och jag har varit nöjd. Det är bra att hålla klaffen i handen. Raippaa Jag har använt i ungefär ett år och det har varit bra, så jag tror att det var värt pengarna. Jag rekommenderar att åka minst en gång i veckan.

Storlek: Normal

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.