null
Dublin

Dublin

28 artiklar
Köp Dublin från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Dublin ridsportsmärket skapat för ryttare av ryttare

Dublin är ett genuint ridsports märke och skapades av ryttare för ryttare som vet vad ryttare behöver - oavsett om det är till hästen, i stallet eller ute i paddocken. Det är de små sakerna som gör en stor skillnad när det gäller ridning. Därför testas Dublins produkter för att se till att de inte bara gör det de är avsedda för, utan också ser till att du både känner dig bekväm och ser bra ut.

Modern och innovativ ridutrustning

Det helt nya, moderna och snygga klädsortimentet från Dublin ger ryttare perfekta kombinationsmöjligheter som de kan mixa och matcha beroende på aktivitetsnivå och väderförhållanden.

Med två huvudkollektioner från Dublin att välja mellan kan du garanterat hitta de perfekta ridkläderna för alla slags väder.

Dublin Performance Kollektionen är konstruerad med flexibla tyger och unika funktioner som ser lika bra ut som de känns och fungerar under alla förhållanden för komfort hela dagen. Till exempel Comfort Dry, ett idealiskt tyg för underställ, ger fuktkontroll för att transportera bort svett och torka snabbt, så att du kan hålla dig bekväm när du rör dig.

Dublin Core Apparel Kollektionen är ett nytt sortiment av praktiska och funktionella vinterkläder. Dublins Core Apparel är ett perfekt samspel mellan snyggt utseende, enastående passform, komfort, kvalitet och prisvärdhet.

Dublin ser till att du känner dig bekväm och ser bra ut .... oavsett var du och din häst är.