Säkerhet kan vara så snyggt!
Rabatten kommer att dras av från det rekommenderade priset.
Effax

Effax

Effax erbjuder ett stort sortiment av lädervårdsprodukter, t.ex. läderolja, läderbalsam och läderkräm tvålar. Med Effax produkter kan du hålla din utrustning ren och förlänga dess livslängd.
10 artiklar
Effax Leather-Combi + Mildew-Free Formula, 500 ml

Effax

Leather-Combi + Mildew-Free Formula, 500 ml

179,00 kr
0.50 l (358,00 kr / l)
Finns tillgänglig
Effax Leather-Speedy-Shine,

Effax

Leather-Speedy-Shine,

59,00 kr
(1)
Effax Leather-Balm, 500 ml

Effax

Leather-Balm, 500 ml

129,00 kr
0.50 l (258,00 kr / l)
(2)
Effax Boot Miracle, 250ml

Effax

Boot Miracle, 250ml

149,00 kr
Effax Leather-Creamsoap, 400 ml

Effax

Leather-Creamsoap, 400 ml

129,00 kr
0.40 l (322,50 kr / l)
Effax Leather-Grip-Stick, 50 ml

Effax

Leather-Grip-Stick, 50 ml

99,00 kr
0.05 l (1.980,00 kr / l)
Finns tillgänglig
Effax Boot-Polish, 75 ml

Effax

Boot-Polish, 75 ml

79,00 kr
0.08 l (987,50 kr / l)
Finns tillgänglig
Effax Leather-Balm + Grip, 250ml

Effax

Leather-Balm + Grip, 250ml

149,00 kr
0.25 l (596,00 kr / l)
Effax Leather-Combi, 500 ml

Effax

Leather-Combi, 500 ml

149,00 kr
0.50 l (298,00 kr / l)
Effax Glycerine-Soap, 300 ml

Effax

Glycerine-Soap, 300 ml

99,00 kr
0.30 l (330,00 kr / l)
(2)
Köp Effax från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Varumärket Effax

Tysktillverkade Effax lädervård låter läder leva längre. Denna exceptionella lädervård är avsedd för att bibehålla lädrets naturliga balans, mjukhet och smidighet, utan användning av vatten. Läder behöver ordentlig vård för att behålla hållbarhet och användbarhet. Effax-produkter är utformade för effektiv lädervård.

Håll sadeln snygg med vårdprodukter från Effax

Det är inte bara hästfolk som kan njuta av produkter från Effax. Effax har också ett komplett sortiment av produkter för utomhusredskap, bil- och motorcykelvård. Ryttare får den extra fördelen med säkerhet i sadeln när de använder populära Effax Leather Grip Stick. Denna praktiska produkt är avsedd för användning på sadeln, och/eller ridstövlarna, och ger en lite klibbig konsistens för ett säkert grepp i sadeln. Produkten är effektiv och ger säkerhet och trygghet för alla ryttare utan att skada eller missfärga sadeln eller ridstövlarna.

Effax Leather Balsam ökar hållbarheten

Effax Leder-Balsam eller läderbalsam tillverkas med lanolin, avokadoolja och bivax för att på ett naturligt sätt vårda lädret för ökad hållbarhet och livslängd. Denna produkt är fuktavstötande och ger bestående glans samtidigt som lädret kan andas naturligt.

Optimal rengöring med Effax Leather Cream

För snabb läderrengöring i enda, enkelt steg, prova Effax Leather Cream Soap i den bekväma Flic Flac-flaskan. Den hänger från en krok och är perfekt vid tävling och utställning, när du snabbt och enkelt ska rengöra hästens utrustning. Du både rengör och behandlar i en enkel applicering, och du behöver inget vatten. Perfekt när du vill fräscha upp din läderutrustning inför en tävling eller lite snabbt i sadelkammaren.

Vårdande hållbarhet med Effax Leather Combi

Den djupt genomträngande lösningen hos Effax Leather Combi ger lädret vårdande näring utan att det kännas fett eller klibbigt. Det naturliga ämnet stärker lädret med bindfibrer, som gör lädret starkare och därmed längre livslängd. Den icke-oljiga ytan missfärgar inte dina kläder eller annan utrustning samtidigt som den tillför viktiga näringsämnen.

Glycerin gör stor skillnad

Glycerine Soap, glycerintvål är en klassisk produkt för lädervård och alternativet från Effax är väl beprövat. Använd med fuktig svamp när du rengör din läderutrustning. Lädret suger åt sig näringsämnen och skyddande ingredienser hos det naturliga glycerinet och eventuellt överskott torkar du enkelt bort. Den fräscha doften av glycerintvål är ett välbekant tecken på välskötta läderprodukter.

Ytterligare produkter från Effax

Effax-produkter för utomhusbruk och annan användning är gjorda med samma höga standard som för hästprodukterna, och erbjuder kvalitet och tillfredsställelse för köparen.

Utöver denna fantastiska kollektion av produkter för lädervård, erbjuder Effax också allt från hästsnacks och godis till schampo, hovvård, flugmedel och många andra produkter för hästvård och hantering. Effax sätter samma höga kvalitet i alla sina produkter, med hälsa och säkerhet för häst och ryttare som högsta prioritet.

Använd även Effax-produkterna till andra delar av din fritid, till exempel vandrarkängorna, motorcykelsadeln eller bildklädseln. Effax är stolt över sina naturliga produkter, tillverkade enbart av de finaste ingredienserna och Horze är lika stolt över att kunna erbjuda denna kollektion av lädervårdsprodukter av högsta kvalitet.