Spara 22 % på en valfri produkt! *
Använd kod: HZWEEKEND
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo

Effax

Filtrera
Filtrera
Radera allt
Sortera
Kategori
Kategori Radera allt
Storlek
Pris
Pris
Dina filter:
7 artiklar

Tysktillverkade Effax lädervård låter läder leva längre. Denna exceptionella lädervårdskollektion är avsedd för att bibehålla lädrets naturliga balans, mjukhet och smidighet, utan användning av vatten. Läder behöver ordentlig vård för att behålla hållbarhet och användbarhet. Effax-produkter är utformade för effektiv lädervård.

Det är inte bara hästfolk som kan njuta av produkter från Effax. Effax har också ett komplett sortiment av produkter för utomhusredskap, bil- och motorcykelvård. Ryttare får den extra fördelen med säkerhet i sadeln när de använder populära Effax Leather Grip Stick. Denna praktiska produkt är avsedd för användning på sadeln, och/eller ridstövlarna, och ger en lite klibbig konsistens för ett säkert grepp i sadeln. Produkten är effektiv och ger säkerhet och trygghet för alla ryttare utan att skada eller missfärga sadeln eller ridstövlarna.

Effax Leder-Balsam eller läderbalsam tillverkas med lanolin, avokadoolja och bivax för att på ett naturligt sätt vårda lädret för ökad hållbarhet och livslängd. Denna produkt är fuktavstötande och ger bestående glans samtidigt som lädret kan andas naturligt.

För snabb läderrengöring i enda, enkelt steg, prova Effax Leather Cream Soap i den bekväma Flic Flac-flaskan. Den hänger från en krok och är perfekt vid tävling och utställning, när du snabbt och enkelt ska rengöra hästens utrustning. Du både rengör och behandlar i en enkel applicering, och du behöver inget vatten. Perfekt när du vill fräscha upp din läderutrustning inför en tävling eller lite snabbt i sadelkammaren.

Den djupt genomträngande lösningen hos Effax Leather Combi ger lädret vårdande näring utan att det kännas fett eller klibbigt. Det naturliga ämnet stärker lädret med bindfibrer, som gör lädret starkare och därmed längre livslängd. Den icke-oljiga ytan missfärgar inte dina kläder eller annan utrustning samtidigt som den tillför viktiga näringsämnen.

Glycerine Soap, glycerintvål är en klassisk produkt för lädervård och alternativet från Effax är väl beprövat. Använd med fuktig svamp när du rengör din läderutrustning. Lädret suger åt sig näringsämnen och skyddande ingredienser hos det naturliga glycerinet och eventuellt överskott torkar du enkelt bort. Den fräscha doften av glycerintvål är ett välbekant tecken på välskötta läderprodukter.

Effax-produkter för utomhusbruk och annan användning är gjorda med samma höga standard som för hästprodukterna, och erbjuder kvalitet och tillfredsställelse för köparen.

Utöver denna fantastiska kollektion av produkter för lädervård, erbjuder Effax också allt från hästsnacks och godis till schampo, hovvård, flugmedel och många andra produkter för hästvård och hantering. Effax sätter samma höga kvalitet i alla sina produkter, med hälsa och säkerhet för häst och ryttare som högsta prioritet.

Använd även Effax-produkterna till andra delar av din fritid, till exempel vandrarkängorna, motorcykelsadeln eller bildklädseln. Effax är stolt över sina naturliga produkter, tillverkade enbart av de finaste ingredienserna. Och Horze är lika stolt över att kunna erbjuda denna kollektion av lädervårdsprodukter av högsta kvalitet.