Spara upp till 50 % på massor av produkter
Effol

Effol

7 artiklar
Köp Effol från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Effol - Framgångsrikt i över 110 år

Tyskbaserade Effol har gjort våra hästar glada i över 110 år. Utgångspunkten bakom dessa produkter är vänskap. Effol tror på att relationen mellan hästen och ägaren bygger på kärlek, vänlighet och tillit, och slutligen, vänskap. Att ha och vara med hästar ska vara en glad och trevlig upplevelse, och det är viktigt att utveckla relationen mellan häst och människa.

Det här är vad varumärket Effol representerar

Produkterna från Effol skapades för att förstärka denna vänskap och har utvecklats under åren som ett verktyg för att få skapa förtroende och visa omsorg. Produkter från Effol är utformade för att göra hästen gladare, och för att hela hästägarupplevelsen ska bli så positiv som möjligt. Effol-produkter är naturliga och orsakar inga irritationer eller hudåkommor.

Effol Mouth Butter

Prova Effol Mouth Butter om din häst är ovillig att acceptera bettet. Denna högkvalitativa salva fuktar och ger en behaglig smak till bettet, så att din häst får en mer positiv upplevelse av utrustningen.

Stoppa bromsen

Prova naturlig flugspray från Effol för att skydda din häst från sommarens irriterande flygfän. Denna flugspray håller inte bara flugorna borta, den verkar milt och lindrande för huden och förhindrar sommareksem. Doften av svag, luktar inte kemikalier men är ändå stark nog att hålla flygande skadedjur borta från din häst.

Schampo och vårdprodukter från Effol till din häst

Milt schampo håller inte bara hästen ren, det skadar heller inte päls och hud. White Star Spray Shampoo är avsett för svåra fläckar på vita och gråa hästar, och gör det enkelt att hålla hästarna rena och fräscha. Sprayflaskan är lätt att använda och du använder den bara där det behövs. Effol gör det enkelt att hålla din hästvän ren samtidigt som du kan undvika onödiga bad av hela hästen.

Högkvalitativa hovoljor

Lagerbladsolja och lanolin är basen för den populära hovoljan från Effol. Denna hovolja främjar sunda hovar och förbättrar samtidigt hovväggens elasticitet och mjuka böjlighet. Undvik hovsprickor genom att återfukta hoven med denna naturliga hovolja. Använd regelbundet för en hållbar och frisk hov, vilket är nyckeln till ett långt liv för din häst.

Daglig vård med produkter från Effol

Oavsett vilken Effol-produkt du väljer, gör du din häst glad och nöjd vid regelbunden användning. Spendera kvalitetstid med din häst, och bygg upp en varaktig vänskap. Lägg till produkter från Effol i din dagliga vård av din häst, ett enkelt sätt att garantera en varaktig vänskap mellan dig och din häst. Kombinera produkterna från Effol med dina andra väsentliga Horze-produkter för bästa möjliga vård av din vän. Från salvor och sprayer till godsaker och smör, Effol har exakt de produkter du behöver för att skämma bort din häst och lämna stallet varje kväll med ett leende på läpparna.