Nu får du 10% extra rabatt på REA-varorna! *
Använd kod: EXTRA10
Kopiera
Kopierades till klippbordet
-10%

Harry's Horse tredelat eggbett GB o-link

Produkt-ID: 308923

kr 359,10
kr 399,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Harry's Horse tredelat eggbett GB o-link
Välj storlek Storleksguide
Harry's Horse tredelat eggbett GB o-link
kr 359,10
kr 399,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Harry's Horse tredelat eggbett GB o-link
Beskrivning

Beskrivning

Mundel av GB, 86-90 % koppar, 8-12 % aluminium och 3 % järn. Denna sammansättning accepteras mycket väl av de flesta hästar och uppmuntrar tuggning.Mundel 13 mm och rostfria stålringar 70 mm.


Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Kvalitet ok
0 Gillar

Tillfredsställande kvalitet, men objektet blev smutsigt, jag var tvungen att rengöra det innan jag använde det ... Kvaliteten är tillräckligt bra, men den var smutsig när jag fick den, jag var tvungen att rengöra den innan jag använde den ...

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.