Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Sprenger Dynamic RS*Eggbett Sensogan 16 mm

Produkt-ID: 13356

kr 1.649,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sprenger Dynamic RS*Eggbett Sensogan 16 mm
Beskrivning

Beskrivning

Dessa bett hjälper hästen att acceptera bett lättare. Det ergonomiskt formade munstycket ligger perfekt i hästens mun, vilket ger ett mjukt och jämnt tryck över hela tungan och uppmuntrar hästen till att tugga. Dessutom stöder detta bett kontakten med mungiporna på ett mycket effektivt sätt och håller hästen på bettet.Den milda mittplattan med framåtvinkel, som karaktäriserar KK ULTRA-betten, och eggbettsdesignen gör detta bett till ett mycket snällt bett. Munstycket är tillverkat av SENSOGAN, det nya materialet som ger en fin kontakt med din häst.Det nya DYNAMIC RS-bettet ger milda, men mycket effektiva instruktioner för en bättre kontakt mellan häst och ryttare.


Teknisk beskrivning:


Material: Sensogan med rostfritt stål på sidorna. Tjocklek: 16 mm.Ringdiameter: 65 mm.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bra med bra kvalitet!
0 Gillar

Jag kan bara rekommendera produkterna från Sprenger! Protesen från Sensogan gör vad den lovar, tuggaaktivitet och saliv har definitivt tagit fart sedan jag använde den här tandprotesen. Naturligtvis kan den inte ändra någonting på grund av tuggprocessen, men på grund av den ökande tugga-aktiviteten, hästar hästen regelbundet av biten och bär sig självt. Icke desto mindre bra olivhuvudtrimmer med bra form och ett fantastiskt material. Jag skulle rekommendera det till alla det något högre priset vid köp!

Löfte hölls!
0 Gillar

Vår häst har en känslig mun och många pinnar får honom att vrida sig och snurra pinnarna i munnen. Dessa var perfekt sittande, och allt cussing och så vidare upphörde. Ännu säkrare övergivande har nu beaktats. Jag rekommenderar starkt! Och en lätt sköljning av användningen av smuts tas bort såväl som av sig själv.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.