Rea - upp till 50 % RABATT! Begränsat lager!*
Spara nu

Sprenger Dynamic RS, tunt eggbett, Aurigan, 14 mm

Produkt-ID: 13344

kr 1.649,00
(Priset inkluderar moms)
Sprenger Dynamic RS, tunt eggbett, Aurigan, 14 mm
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sprenger Dynamic RS, tunt eggbett, Aurigan, 14 mm
Beskrivning

Beskrivning

Det nya Dynamic RS-bettet ger mjuka men effektiva instruktioner för en bättre kontakt mellan häst och ryttare.


Teknisk beskrivning:


Tjocklek (mm): 14. Ring (mm): 65. Aurigan med ringar/skänklar av rostfritt stål.


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Världens bästa bett för kräsna hästar!
2 Gillar

Köpte detta bett och han ger super fina framåtbjudningar och lyssnar väldigt bra på det. Funkar super bra som hopp och uteritt bett. Dock tycker min häst att den är så god att han på något sätt lyckas bita på den... Får 5 av 5 stjärnor av mig och min häst!! ;)

Rekommenderas!!!
2 Gillar

Jag hade ett exakt likadant bett från annan leverantör. Dom ser faktiskt jätte lika ut för ögat. Jag bytte till detta och hästen går klockrent och lägger sig korrekt i handen/formen. Tidigare kröp han ihop och gick bakom lodplan. Nu är han hur nöjd som helst KÖP !! Man får verkligen bästa resultat med Sprenger. Klart värt priset, hästens välbefinnande går först

SUPER
2 Gillar

Väldigt bra bett som passar min häst som gärna krullar ihop sig. Han tycker väldigt mycket om detta.

Tolles Gebiss für eine weiche Einwirkung
0 Gillar

Ich habe das Gebiss schon bald 2 Jahre und bin super zufrieden. Man kann sehr weich damit einwirken und es lässt sich toll reinigen. Nach längerem Gebrauch glänzt es nicht mehr so schon wie frisch gekauft sieht aber trotzdem noch gut aus. Ich würde es mir immer wieder kaufen. Einfach toll.

Det beste bittet!
0 Gillar

Er utrolig fornøyd med dette bittet da begge hestene jeg har hatt som har brukt dette har gått mer stødig på dette i dressuren enn bitt med løse ringer, virker også som hestene har likt smaken av det:) Eneste ulempen er at bittet har en litt stiv pris, men hvis man er villig til å legge litt penger i et bitt, er det dette bittet du burde satse på:D

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.