Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Sprenger Dynamic RS, tunt eggbett, Aurigan, 14 mm

Produkt-ID: 13344

kr 1.649,00
(Priset inkluderar moms)
Sprenger Dynamic RS, tunt eggbett, Aurigan, 14 mm
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sprenger Dynamic RS, tunt eggbett, Aurigan, 14 mm
Beskrivning

Beskrivning

Det nya Dynamic RS-bettet ger mjuka men effektiva instruktioner för en bättre kontakt mellan häst och ryttare.


Teknisk beskrivning:


Tjocklek (mm): 14. Ring (mm): 65. Aurigan med ringar/skänklar av rostfritt stål.


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Världens bästa bett för kräsna hästar!
2 Gillar

Köpte detta bett och han ger super fina framåtbjudningar och lyssnar väldigt bra på det. Funkar super bra som hopp och uteritt bett. Dock tycker min häst att den är så god att han på något sätt lyckas bita på den... Får 5 av 5 stjärnor av mig och min häst!! ;)

Rekommenderas!!!
2 Gillar

Jag hade ett exakt likadant bett från annan leverantör. Dom ser faktiskt jätte lika ut för ögat. Jag bytte till detta och hästen går klockrent och lägger sig korrekt i handen/formen. Tidigare kröp han ihop och gick bakom lodplan. Nu är han hur nöjd som helst KÖP !! Man får verkligen bästa resultat med Sprenger. Klart värt priset, hästens välbefinnande går först

SUPER
2 Gillar

Väldigt bra bett som passar min häst som gärna krullar ihop sig. Han tycker väldigt mycket om detta.

Den perfekta biten
0 Gillar

Denna bit har fungerat riktigt bra för mig. Den är otroligt mjuk och ligger väl i munnen på min häst. Jag har upplevt att min häst har blivit mer lugn innan jag började använda denna bit. Min häst är väldigt känslig i munnen men fungerar lyckligtvis riktigt bra med detta bett. Men priset för satsningen är att diskutera om det motsvarar vad du får. Jag ångrar inte att jag investerat i det här bettet, eftersom jag har en häst som annars inte är så glad att gå med bett och blir snabbt mycket framme med huvudet. Men om du har en häst som inte verkar besväras eller på annat sätt behöver en mycket mild bett, skulle jag förmodligen inte slänga så mycket pengar efter det här bettet, eftersom du också kan få andra anatomiska ärmbett till ett mycket billigare pris.

Bra för en mjuk action
0 Gillar

Jag har tänderna snart 2 år och jag är supernöjd. Du kan agera väldigt mjukt och det är bra att rengöra. Efter långvarig användning lyser det inte så färskt som köpt men ser fortfarande bra ut. Jag skulle köpa den igen och igen. Bara bra.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.