Köp Sprenger Dynamic RS, tunt eggbett, Aurigan, 16 mm | horze.se

Sprenger Dynamic RS, tunt eggbett, Aurigan, 16 mm

kr 1.574,10
kr 1.749,00
Priset inkluderar moms
Spara 15% på din beställning
Kopiera koden: MIDSUMMER
500 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 25.06.2021.
Sprenger Dynamic RS, tunt eggbett, Aurigan, 16 mm
Sprenger Dynamic RS, tunt eggbett, Aurigan, 16 mm
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Beräkna 7 dagar extra leveranstid.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sprenger Dynamic RS, tunt eggbett, Aurigan, 16 mm
Beskrivning

Beskrivning

Hoppryttaren Alois Pollmann-Schweckhorst om det tredelade Dynamic RS-bettet: "Jag har sällan haft ett bett som har fungerat så bra på alla hästar. Hästar som är mjuka i munnen blir villiga att gå in i handen och hästar som är lite tightare i nacken accepterar bättre halv halten. Alla hästar som jag har ridit med ett Dynamic RS-bett har förbättrats avsevärt.


Teknisk beskrivning:


Tjocklek (mm): 16. Ring (mm): 65. Aurigan med ringar/skänklar av rostfritt stål.


Produkt-ID: 13333

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
5 / 5
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning