Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo*
Hämta koden

Sprenger Dynamic RS, tunt eggbett, Aurigan, 16 mm

Produkt-ID: 13333

kr 1.649,00
(Priset inkluderar moms)
Sprenger Dynamic RS, tunt eggbett, Aurigan, 16 mm
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sprenger Dynamic RS, tunt eggbett, Aurigan, 16 mm
Beskrivning

Beskrivning

Hoppryttaren Alois Pollmann-Schweckhorst om det tredelade Dynamic RS-bettet: "Jag har sällan haft ett bett som har fungerat så bra på alla hästar. Hästar som är mjuka i munnen blir villiga att gå in i handen och hästar som är lite tightare i nacken accepterar bättre halv halten. Alla hästar som jag har ridit med ett Dynamic RS-bett har förbättrats avsevärt.


Teknisk beskrivning:


Tjocklek (mm): 16. Ring (mm): 65. Aurigan med ringar/skänklar av rostfritt stål.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Retoure
1 Gillar

Liebes Horze Team, ich bin soeben aus dem Urlaub zurückgekommen. Die Lieferung des Gebisses erfolgte schnell und reibungslos. Aber leider muss ich das Gebiss zurücksenden, da es einen groben Materialfehler am Zungenstück aufweist. Für diesen Preis erwarte ich auch ein einwandfreies Produkt des Herstellers Sprenger! Ich habe vor zwei Wochen 134,10 Euro bezahlt. Nun sehe ich dass das Gebiss noch einmal im Preis reduziert wurde ... auch das ist ärgerlich ;-) Achtung. Ich habe einen Teil über einen Gutschein und einen Teil über PayPal bezahlt! Bitte erstatten Sie mir dann den kompletten Kaufpreis auch über PayPal. Mfg Janine Öhrke

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.