Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Sprenger Eggbett, rostfritt stål

Produkt-ID: 13407

kr 439,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sprenger Eggbett, rostfritt stål
Beskrivning

Beskrivning

Starkt rekommenderat för hästar som är ostabila i kontakt med bettet. Eggbett passar för hästar med känsliga mungipor, eftersom de inte nyper hästen. Något som däremot kan hända med tränsbett med lösa bettringar. Den karaktäristiska egenskapen för dessa bett är de ovala bettringarna som är fixerade på munstycket. Detta håller bettet stadigt på plats i munnen, hindrar bettet från att glida genom munnen och gör det möjligt för munstycket att sätta ett direkt men milt tryck på mitten av tungan.


Teknisk beskrivning:


Tjocklek (mm): 16. Ring (mm): 55. Rostfritt stål.Ringdiameter (mm): 115 = 55, 125-145 = 65.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bra grundläggande övningar!
0 Gillar

Special Plus för snabb leverans på dessa. Var i perfekt skick och är fortfarande efter tung användning! Dimensioneringen kan ha varit större än den vi brukade ha, men inte för mycket!

Snabb service, bästa kvalitet
0 Gillar

Var mycket nöjd med leveranshastigheten. Protesen är tillverkad av god, tung kvalitet och passar optimalt. Bästa sprinklerkvalitet just.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.