SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Sprenger odelat tränsbett, hard carbon, 16 mm

Produkt-ID: 13422

kr 529,00
(Priset inkluderar moms)
Sprenger odelat tränsbett, hard carbon, 16 mm
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Sprenger odelat tränsbett, hard carbon, 16 mm
kr 529,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sprenger odelat tränsbett, hard carbon, 16 mm
Beskrivning

Beskrivning

Detta raka tränsbett trycker över hela tungans bredd och på underkäken. Om ryttaren ger för starka tygelhjälper finns det risk för att detta bett vrids. Därför bör det endast användas av känsliga ryttare. Bettet kan hjälpa på hästar som har en tendes att backa undan ryttarens hjälper, när man till exempel galopperar mot ett hinder. Eggbett nyper inte hästen i mungiporna som vanliga tränsbett kan göra och passar därför hästar med känsliga mungipor.


Teknisk beskrivning:


Tjocklek (mm): 16. Ring (mm): 55. Rostfritt stål.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Rekommenderas!
0 Gillar

Jag kan rekommendera den här biten för de flesta! Den är stabil i munnen och klämmer inte i munnen och är därför bra för känsliga hästar. Lämplig även för hästar som blir starka eller slutar. Det är lämpligt att växla mellan att använda fogen och rätt bett för att undvika tryckskador. Fungerar perfekt för min fjord som är hård i munnen men känslig i munnen. Passar inte särskilt bra med små munhästar eftersom biten är lite tjock.

Storlek: Liten

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.