JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Trust Sweet Iron delat eggbett, 16 mm

Produkt-ID: 314146

kr 1.099,00
(Priset inkluderar moms)
Trust Sweet Iron delat eggbett, 16 mm
Välj storlek Storleksguide
Trust Sweet Iron delat eggbett, 16 mm
kr 1.099,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Trust Sweet Iron delat eggbett, 16 mm
Beskrivning

Beskrivning

Sweet Iron delat eggbett, 16 mm.


Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Superbjudande !!
0 Gillar

Jag hade lite problem med att min häst inte suger till biten under hela resan. Hon är väldigt svår med vilka bitar hon gillar, men den här biten är hon riktigt glad och hon suger nu bittet riktigt fint. Dessutom skummer hon också mer än hon gjorde tidigare (vilket faktiskt var ingenting). Ett bett som verkligen är värt pengarna i mina ögon!

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.