Spara 130 kr på din nästa order över 600 kr *
Använd kod: HORSE-DAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Horze eksemhuva

Produkt-ID: 22812

kr 329,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Horze eksemhuva
kr 329,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze eksemhuva
kr 329,00
Horze eksemtäcke
kr 1.049,00
Horze eksemhuva
Beskrivning

Beskrivning

Denna heltäckande huva skyddar hästens känsliga hud samtidigt som den skyddar från flugor.


Denna lätta eksemhuva är gjord av mjukt vävd mikromesh med UV-skydd. Den ger ett fullgott skydd för hästens öron och huvud, och har bekväm gummiresår som ser till att huvan inte glider. Det extrafina meshtyget står ut från ögonen för att minska friktion och skav i detta känsliga område, och bibehåller samtidigt ett fullgott skydd för ögat. Huvan är särskilt lämplig för hästar som är känsliga för material nära sina ögon.


Egenskaper:


  • Lätt textil
  • UV-skydd
  • Fin kvalitetsmesh som skyddar hästen från skav

Teknisk beskrivning:


100 % polyester mikromesh.


Tvättråd:


Maskintvättas kallt. Använd normala tvättmedel som inte innehåller blekmedel eller sköljmedel. Låt lufttorka, får ej torktumlas.


Genomsnittligt betyg
3.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

0 Gillar

Jag tyckte att masken var väldigt stor, medan min häst har ett mycket stort huvud, var masken verkligen för stor för honom.

kan rekommenderas
0 Gillar

Det är exakt vad vi letat efter länge - ett perfekt komplement till eksemdäcken. Fick södra band på insidan av däcken, fäst den medföljande rullen (tyvärr kommer bandet inte med) och eksemlocket sitter som ett skott (utan att glida det upp till öronen) = Nöjd och lugn eksemhäst (och ägare) När det gäller hållbarhet efter en veckas användning på betesmark med skog - så länge ingen skada (bara smutsig;)), bra detaljer? neida - dess utrustning är inte snygg och priset är ok.

0 Gillar

Vår islänning går i hage med mycket vegetation och kunde därför lätt klia sönder nätet på huvan. Nätet höll inte längre än en månad.

0 Gillar

Medan jag gillade det stora nätet på masken passade inte huven tätt och vår häst tog bort den första gången hon bar den. Jag vet inte om det skulle ha hjälpt att lämna en grimma, för vi slår inte ut våra hästar med stoppare. Jag är inte heller säker på att en mindre storlek skulle ha fungerat bättre.

masken
0 Gillar

Till att börja med gillade min häst det inte, men han vänjer sig nu och verkar hjälpa honom från att gnugga ansiktet så mycket

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.