JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Horze eksemtäcke

Produkt-ID: 24812

kr 1.190,00
(Priset inkluderar moms)
Horze eksemtäcke
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze eksemtäcke
kr 1.190,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze eksemtäcke
kr 1.190,00
Horze eksemhuva
kr 439,00
Horze eksemtäcke
Beskrivning

Beskrivning

Täck din häst från huvud till svans med detta skyddande täcke. Flugor kommer inte att ha en chans och din häst kan beta ifred.


Detta Horze eksemtäcke ger ett gott skydd både mot flugor och solens strålar eftersom det täcker hela kroppen utom benen och detta ger en lugnare och lyckligare häst. Använd tillsammans med matchande flughuva, som säljs separat (produkt #22812) för ett komplett skydd. Detta täcke verkar som en sköld mot irriterande och blodtörstiga flygfän på sommaren. Lätt material med andasfunktion håller irriterande flygfän borta samtidigt som luften kan cirkulera och din häst kan beta i lugn och ro. Heltäckande hals som fästes i grimman, och om du kompletterar med flughuvan kommer din häst att vara helt skyddad från sommarens irriterande flugor och insekter.


Egenskaper:


  • Lätt textil med andasfunktion
  • UV-skydd
  • Helt täckande
  • Enkelt att rengöra
  • Rejäla kardborrknäppningar
  • Fin kvalitetsmesh som skyddar hästen från skav
  • Flughuva säljes separat, produkt #22812

Teknisk beskrivning:


100 % polyester mikromesh.


Tvättråd:


Maskintvätt 30°C. Använd normala tvättmedel som inte innehåller blekmedel eller sköljmedel. Låt lufttorka, får ej torktumlas.


Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Filtnät
2 Gillar

De försökte mycket dyra och inte särskilt täckta under den tidiga avskyvärda, kunde inte stoppa sitt val. Någonstans lyckade insekter lyckas bryta igenom, någonstans gnuglade, några filtar helt enkelt efter den första promenaden förvandlade till ett berg av värdelösa trasor. Eksem filt från horze var redan snarare en variant av "tja, vad om", det var svårt att tro på framgång. Till ett ganska överkomligt pris, filt nöjd med ett starkt snitt. Det var en slags utmaning för hingsten, som var vana att ta isär alla sina "kläder" i strimlor och, konstigt nog, motstå filten. Mycket lätt och bekvämt, begränsar inte rörelser, stör inte bekvämt bete och promenader. Den köptes med en motorhuv och en mask, och den främmande hästen skyddades från alla sidor. Mest av allt nöjd med den slutna magen - insekter kan inte passera. Som ett resultat - i mer än två års aktivt slitage, med början från mitten av perioden. Hästen blev mer villig att gå en promenad och spendera hela dagsljuset på betesmarken utan att lida av irriterande insekter. Hon har inte lidit och har fortfarande en presentation. Tack, horze, jag råder dig att köpa denna filt med fullt förtroende.

Storlek: Normal
Bra valuta för pengarna
0 Gillar

Loime har ett mycket bra värde för pengarna. Mycket nöjd med min pehmustettuhin jalkalenkkeihin. Annars är storleken M lämplig för en liten grov isländsk häst men magens omkrets är lite för lång.

Storlek: Normal
Mycket besviken
0 Gillar

Min sto har använt den i fyra dagar och en av plastbanden på lårbanden har redan gått sönder. Filten snurrar och hon befinner sig på skinkan varje gång hon rullar ... så lycka till slits helt och särskilt mer skydd mot insekter medan jag köpte det för det ..

Storlekstabellen är korrekt
0 Gillar

Det finns ingen praktisk användarupplevelse än, men XL-storleken är lämplig för en något kula-bevis 154 cm kallblodig ryttare som övervägande använder 145 cm varp (cirka 135). Kanske lite lång, sidorna kan vara längre, men det skulle inte skada att använda.

Storlek: Normal
Ekzemerdecke
0 Gillar

Mycket lätt, stabilt filt. Testas för hållbarhet under den kommande våren vid den första insektmetoden. DÄRFÖR RÄTTSLIGHETEN.

Storlek: Stor

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.