Elband

Elband

Bygg en ny hage eller ersätt gammal eltråd med elband eller eltråd från Horze. Håll hästen tryggt inhägnad genom att byta ut elstängslet efter behov.
7 artiklar

Köp Elband på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Elband är ett säkert sätt att skydda både din häst och din mark.

Att stänga in ett område på din gård med elband är ett säkert sätt att hålla hästen kvar i hagen. Det trådkantade bandet fungerar med elstängsel och ger en jämn ström. En lätt stöt lär hästen och obehöriga att hålla sig borta från stängslet. Systemet arbetar med skarvlås och är lätt att installera och byta.

Komplettera ett befintligt trästaket eller använd det för att avgränsa ett område där du inte vill att hästarna ska beta. Stängsel med elband är bra för att komplettera ett befintligt trästaket för att förhindra att hästar skadar staketet, skadar sig eller rymmer. Det är säkert och enkelt att lägga till ett stängsel med elband på din betesmark. Välj rätt längd och montera det lätt. Du kan också anlita en auktoriserad person för att se till att ditt elstängsel är korrekt installerat, att det är säkert och att svag ström cirkulerar på rätt sätt. Horze elstängsel finns i olika storlekar och längder för att passa dina behov.