Kontrollera leveransstatus för din order här
Varm design för kalla dagar
Elektrolyter för häst

Elektrolyter för häst

Elektrolyter är ett måste för hästar i hård träning eller vid varmt väder då återställning av elekrolytbalansen är nödvändig.
3 artiklar

Köp Elektrolyter för häst på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Elektrolyter hjälper till att återställa hästens kropp efter ansträngande träning.

Att hålla din häst hydrerad är avgörande för hästens hälsa, och vid ridning och träning förlorar hästen mineraler genom svett. Ridning i höga temperaturer under sommarmånaderna, eller vid hård träning, riskerar hästen att drabbas av uttorkning. Att ge en daglig dos av elektrolyter kan uppmuntra din häst att dricka tillräckligt med vatten för att kompensera för denna förlust. Detta gäller också mineraler såsom natrium, kalium, klorid, sulfat, magnesium, kalcium och andra viktiga mineraler, som alla hjälper till att hästen ska kunna göra sitt bästa.

Högeffektiva elektrolyttillskott

Detta högeffektiva elektrolyttillskott som erbjuds på Horze, hjälper hästen att snabbare återhämta sig efter ansträngande träning och svettförlust. Balansen av dessa mineraler är nyckeln till återhämtning och prestation. Genom att konsekvent utfodra dagligt tillskott kan du vara säker på att din häst får den rätta balansen och hans vitala organ kommer att fungera optimalt. En omedelbar dos av högkoncentrerade elektrolyter ger ett uppsving efter hård tävling eller träning, och återställer hästens kropp i balans. Oavsett vilken produkt du väljer för att ge elektrolyter till din häst, har Horze rätt produkt för din hästs behov. Hos Horze hittar du många populära varumäken som Trikem SportEmin och Pharmacare.