Köp Cavalor Electrolyte Balance, 800 g | horze.se
Bästa Pris

Electrolyte Balance, 800 g

kr 319,00
Priset inkluderar moms
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Partnerprodukt
Beräkna 3 dagar extra leveranstid.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Cavalor Electrolyte Balance, 800 g
Beskrivning

Beskrivning

En smaklig blandning av elekrolyter och snabbabsorberande vitaminer som ger en positiv effekt på återhämtningsförmågan.

Användningsområde

När hästen svettas förlorar den en stor mängd elektrolyter och mineraler som är nödvändiga för kroppens normala funktion. Då hästens svett är hyperton är förlust av vätska och elektrolyter stora orsaker till trötthet och utmattning under tävling. Som konsekvens av elektrolytförlust kan hästens uthållighet och prestationsförmåga sjunka. Naturlig återhämtning av balansen för mineraler/elektrolyter/vitaminer tar tid och om förlusten av elektrolyter på grund av svettning är extra stor måste den kompenseras. Bruk av Cavalor Electrolyte Balance efter en situation med stor elektrolyt- och mineralförlust på grund av svettning (transport, hetta, ansträngning) håller hästen i form under längre perioder, gör att den återhämtar sig snabbare och bättre tål längre perioder av intensiv träning, tävling och transport.

Produktsammansättning och säkerhet

Cavalor Electrolyte Balance är ett kosttillskott som kompletterar dessa förluster. Det innehåller en antal nödvändiga elektrolyter (inkl natrium, kalium, klorid, magnesium och kalcium) samt viktiga B-vitaminer. Övriga ingredienser inkluderar nödvändiga aminosyror och socker (dextros) som ger energi och främjar absorptionen av elektrolyter.

Dosering

45 g blandat med fodret eller utspätt i drickvattnet per djur per dag. Rekommenderat bruk: direkt efter svettning. Alltid med fri tillgång till rent drickvatten. Maximal dos: 100 g per djur per dag.

Tips: Ge din häst 45 g Cavalor Electrolyte Balance och 500 g extruderat foder med 100 g dextros inom 30 minuter efter hård ansträngning för optimal återhämtning och en häst i form följande dag.

Förpackning

800 g

FAQ

Är det någon skillnad på ett elektrolyttillskott i flytande form och ett i pulverform?

Nej, men ibland kan det vara mer praktiskt att ge hästen tillskottet i flytande form istället för i pulverform.

Varför ska jag välja en elektrolytlösning framför en vanlig saltsten?

En balanserad elektrolytblandning innehåller en mängd olika elektrolyter och näringsämnen som förloras vid svettning medan en saltsten endast ersätter natrium- och kloridförluster.

Bör jag ge Electrolytes före eller efter ansträngning?

Till skillnad från många andra näringsämnen förvarar kroppen vätska och elektrolyter endast i magen och tarmkanalen. Allt överskott töms ut via urinen. Därför ger det ingen stor effekt om man ger hästen elektrolyter innan ansträngning. Emellertid kan brist förhindras genom att ersätta de som är förlorade (under eller efter ansträngning). Trots att det inte hjälper att ge elektrolyter innan ansträngning kan det vara fördelaktigt att ge elektrolyter endast några timmar innan tävling.

Produkt-ID: 25426

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning