Spara 15 % på alla schabrak från Horze och B Vertigo*
Spara nu

HorseMaster Equisorbi, 1 L

Produkt-ID: 302315

kr 469,00
(Priset inkluderar moms)
HorseMaster Equisorbi, 1 L
kr 469,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 6 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
HorseMaster Equisorbi, 1 L

Beskrivning

Leverskydd.


EQUISORBI täcker leverns behov under hård träning och tävlingsperioder. Förbättrar även upptag av B-vitamin och järn.EQUISORBI är särskilt indikerat efter infektionsbehandling eller avmaskning och vaccination. Egenskaper:- metionin skyddar levercellen (lipotropic faktor).- Kolin ökar fodrets smältbarhet och skyddar levercellen.- Sorbitol är prebiotisk, och främjar matsmältningsvätskor.- Växter som kronärtskocka och boldo har vätskedrivande och urindrivande egenskaper.


Teknisk beskrivning:


Sorbitol 35%.Kolinklorid 30 g.Metionin 26 g.Lysin (klorhydrat) 10 g.Natrium 1600 ppm.B6-vitamin 340 ppm. Ingredienser:Vatten, sorbitol, metionin, lysin, kolin, järn, natrium, folsyra, B-vitaminer, växtextrakt.


Bästa fraktpris

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (0)
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.