Spara 15% på din beställning *
Använd kod: WINTER-SALE
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo
Elstängsel

Elstängsel

Elstängsel håller hästen inhägnad och säker utan behov för permanent staket. Elstängsel är även ett utmärkt tillägg till existerande strukturer.
53 artiklar

Elstängsel håller din häst säkert kvar i hagen.

Elstängsel är perfekt för att stänga mindre och medelstora hagar eller när du behöver ett bärbart, säkert system. Elstängsel förstärker en befintlig hage vid en järnväg eller trafikerad väg. En lätt stöt lär hästen att hålla sig borta från stängslet, och därmed minskar risken för att rymning eller skada. Hästar lär sig snabbt att hålla nosar och svansar bort från elstängsel och respekterar snart sina gränser. Elstängslet kan också avskräcka oönskade besökare och gör därmed att hästarna är säkra i hagen. Att välja elstängsel för dina hästar är ett bra alternativ till dyra staket av trä, PVC eller andra material.

Elstängsel för hästar är säkert och minskar rymningar.

Med elstängsel för hästar skapar du en säker miljö för din häst utan de enorma kostnaderna för permanenta stängsel. Använd elstängsel när du behöver dela upp befintliga hagar till separata rasthagar, skydda hästen och säkra staketet mot järnväg och trafikerade vägar. Hästar är naturligt nyfikna och får en mild påminnelse som gör att de stannar kvar inne i hagen. Elstängsel är lätt att montera och kräver endast ett batteri för utomhusbruk.

Köp Elstängsel på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Beställ Elstängsel på horze.se nu!