Spara 18 % på en valfri produkt! *
Använd kod: HZWEEKEND
Kopiera
Kopierades till klippbordet

Elstängsel

Elstängsel håller hästen inhägnad och säker utan behov för permanent staket. Elstängsel är även ett utmärkt tillägg till existerande strukturer.

Filtrera
Filtrera
Radera allt
Sortera
Färg
Storlek
Pris
Pris
Dina filter:
54 artiklar

Elstängsel håller din häst säkert kvar i hagen.

Elstängsel är perfekt för att stänga mindre och medelstora hagar eller när du behöver ett bärbart, säkert system. Elstängsel förstärker en befintlig hage vid en järnväg eller trafikerad väg. En lätt stöt lär hästen att hålla sig borta från stängslet, och därmed minskar risken för att rymning eller skada. Hästar lär sig snabbt att hålla nosar och svansar bort från elstängsel och respekterar snart sina gränser. Elstängslet kan också avskräcka oönskade besökare och gör därmed att hästarna är säkra i hagen. Att välja elstängsel för dina hästar är ett bra alternativ till dyra staket av trä, PVC eller andra material.

Elstängsel för hästar är säkert och minskar rymningar.

Med elstängsel för hästar skapar du en säker miljö för din häst utan de enorma kostnaderna för permanenta stängsel. Använd elstängsel när du behöver dela upp befintliga hagar till separata rasthagar, skydda hästen och säkra staketet mot järnväg och trafikerade vägar. Hästar är naturligt nyfikna och får en mild påminnelse som gör att de stannar kvar inne i hagen. Elstängsel är lätt att montera och kräver endast ett batteri för utomhusbruk.