Spara 130 kr på din nästa order över 600 kr *
Använd kod: HORSE-DAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Celtic Equine Hunting träns i fullnarvsläder

Produkt-ID: 319469

kr 779,00
(Priset inkluderar moms)
Celtic Equine Hunting träns i fullnarvsläder
Välj storlek Storleksguide
Celtic Equine Hunting träns i fullnarvsläder
kr 779,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 5 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Celtic Equine Hunting träns i fullnarvsläder
Beskrivning

Beskrivning

Hunterträns gjort av vårt fullnarvsläder av god kvalitet. Med 19 mm spännen, slätt pannband och traditionell aachen-nosgrimma.


Genomsnittligt betyg
2.3
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Färgen matchar inte
0 Gillar

Jag kan inte betygsätta detaljerna, eftersom jag inte packade upp trängan utan returnerade den direkt. Hon var extremt mörkbrun, nästan svart.

Fel färg?
0 Gillar

Produktbilden visar en rödbrun färg men tränset är mörkbrunt - nästan svart. Väldigt besviken.

Inte lycklig
0 Gillar

Pannbandet har ett mycket trevligt estetiskt utseende, men pannbandet är lite litet. Det innebar att jag var tvungen att ta på mig ett annat pannband, men läderna på nackbandet är bredare än på de flesta pannband, vilket innebar att jag var tvungen att prova flera pannband innan jag hittade ett som fortsatte. Läderet är riktigt styvt och hårt! Att bli biten är en kamp. Och efter en tur i regnet eller med en svettig häst försvinner den mörkbruna färgen. Även om huvudbonaden är billig kan du förvänta dig att färgen kommer att fortsätta. Kan inte rekommendera denna huvudvärk.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.