SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Harry's Horse träns Chique

Produkt-ID: 308914

kr 879,00
(Priset inkluderar moms)
Harry's Horse träns Chique
Välj storlek Storleksguide
Harry's Horse träns Chique
kr 879,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 3 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Harry's Horse träns Chique
Beskrivning

Beskrivning

Lyxigt träns av högkvalitativt läder med vitfodrad nosgrimma (4 cm) och vågformat pannband med AB-kristaller. Dolda knäppningar. Vävribbtyglar medföljer.


Genomsnittligt betyg
3.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Trevligt huvudbonad
2 Gillar

Väl nöjd med denna huvudvärk! Hittade ingenting att klaga på efter 1,5 års användning

Storlek: Normal
Tja, men inte gränsen ...
0 Gillar

Nätet är mycket vackert. Nästranden väldigt vacker. Och också färgerna på frontalen. Men för mot ... Jag kommer inte att säga hur många strass jag tappade! Betala ett nät för ett sådant pris för att ha en frontal med slutligen 3 strass som duellerar i botten några månader ... så köp ett enda nät och köp en front av ett annat märke isär.

Storlek: Normal
Snyggt träns!
0 Gillar

Riktigt snyggt träns med lack på både pannband och nosgrimma, lädret färgar av sig en del på fingrarna när man håller på att ställa in det, nackstycket är i verkligheten lite anatomiskt vilket va en positiv överraskning, missade det på bilderna. Nosgrimman är mer COB än FULL storlek, Så skulle säga att ädlare hästar kan ha den. I övrigt är hela tränset väldigt ställbart, min häst som är en normal FULL hade alla spännen på mittenhålen. Min bedömning är att det är ett väldigt prisvärt träns, men jag hoppas att det inte blir mer färgsläpp och att det vita fodret håller sig vitt. Till sist tycker jag att vävribbtyglar inte ska ingå, det gör att det känns som man köper ett budgetträns, vilket det inte är, så antingen skickar man med lädertyglar eller inga alls, alternativt att man kan få välja.

Storlek: Normal
Mycket trevligt men kvalitet att granska
0 Gillar

Bockeln är väldigt vacker, den tankeformen är väldigt anatomisk på musterolens nivå och nackstödet är topp Men det är liten kolv är det sista hålet på min häst så att det vanligtvis är dess storlek och det är tätt så det har skadad på näsbandets nivåer som inte är normalt Uppmärksamhet på framsidan också strassarna håller inte jag tappade 2 strass på 2 månader medan jag är väldigt försiktig och det hände inte med mina föregående bridles andra märken br, ikonic och LJ Bockeln är obrukbar efter 2 månader. Jag förväntar mig att varumärket kommer tillbaka i flera veckor

Kjempeflott
3 Gillar

Fantastiska detaljer och fin storlek, lågt pris och definitivt värt att köpa

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.