Spara 12 % på våra 20 bästa vinterprodukter! *
Spara nu

Horseware Mio träns

Produkt-ID: 307568

kr 529,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Horseware Mio träns
kr 529,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horseware Mio träns
kr 529,00
Horseware Rambo Reflective Night Rider
kr 1.999,00
Horseware Rambo tävlingstäcke
kr 849,00
Horseware Mio träns
Beskrivning

Beskrivning

Fodrad nosgrimma och pannband, gummityglar ingår.


Teknisk beskrivning:


Material: Miljövänligt läder.


Genomsnittligt betyg
3.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Vackert betel, mycket bra utan pushers
1 Gillar

Slutligen en träns, i vilken spärrremhållaren lätt kan tas bort. Vackert utförande, tyglar är bra i handen, fina smala, inte så starka remmar. Storlek VB är perfekt för ett tunt arabiskt huvud (annars har det ofta problemet att i VB-rygg- och näsbanden är för långa, i pannbanden för för kort.) Här inte! Alla hål är inställda i mittområdet. När det gäller slitage kan jag inte säga så mycket, men trängan är inte tillräckligt lång att använda. Slutsats: Bra tyg för araber!

skär liten!
1 Gillar

En mycket trevlig träns, som också övertygad om kvaliteten! Tyvärr är det väldigt snävt snitt och även om min varmblod har ett ganska petite huvud, var storlek WB nästan för liten och jag var tvungen att göra ytterligare hål.

elegant
1 Gillar

Ett mycket elegant huvudskikt. God kvalitet, något styv när den är ny, rekommenderar att du lägger den i olja i 24 timmar och låter den mjukna.

Mio träns
0 Gillar

Mycket prisvärt, litet i storleken. Kanske inte den bästa finishen, men fin kvalité och jag uppskattar den stilrena utformningen.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.