Termospecial - få 10 % RABATT vid order över 700 kr Använd kod:
Kopierades till klippbordet
10OFF

Horseware Rambo Micklem Deluxe Comp

Produkt-ID: 307412

kr 1.521,00
kr 1.799,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horseware Rambo Micklem Deluxe Comp
Beskrivning

Beskrivning

Bredare och upphöjd nosrem och pannband med kontrastsöm.


Genomsnittligt betyg
3.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Nöjd!
1 Gillar

Efter qqu Minutes för att sätta ihop alla tillhörande delar av trängan, är jag ganska nöjd med den produkt som känns dessutom väldigt mycket bra kvalitetsläder. Idag försökte jag huvudet på mitt sto, där muserolles är fortfarande styvt och inte håller sig perfekt till avfasningen men användningen gav mig en mare mycket mer inställd med mer precision i munnen! Kort sagt rekommenderar jag det starkt. Å andra sidan är det synd att behöva köpa tyglarna isär och jag beställde träns till julen anlände lite senare.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.