Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Horseware Rambo Micklem multiträns

Produkt-ID: 301912

kr 1.899,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horseware Rambo Micklem multiträns
Beskrivning

Beskrivning

Micklem-tränset är ett mycket bekvämt, effektivt och flexibelt träns. Älskat av hästar, ryttare och tränare.


Egenskaper:


  • Detta unika träns är ergonomiskt utformat för att passa hästens huvud och undvika tryck på känsliga nervområden
  • Det kan användas som ett träns, en kapson eller som bettlöst träns med tre olika inställningsalternativ.
  • Lämpligt för hästar och ryttare på alla nivåer, från proffs till fritids- och ponnyryttare

Teknisk beskrivning:


Läder av hög kvalitet, mjuk vaddering på nackstycke, pannband, nosgrimma och sidostycken. Speciella clips för skydd av tungan, två par bettremmar, kindkedjerem samt rem för bettlös användning.


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Mycket bra huvudbonader
3 Gillar

Detta huvudbonad är ett av de bästa köp som jag har gjort. Mångsidig användning och mycket god läderkvalitet.

Perfekt all round head lager!
1 Gillar

Älskar att det finns så många alternativ på micklem multibridle-huvudbonaden! Bekämpa fina huvudskikt om du varierar mellan bitlös eller med bett. Vi köpte det bara för att rida på den bitlösa och längtan. Korsbandet under hakan Jag verkar inte tappa av när du släpper trängtaket, det förblir tätt. Gillar inte att det finns mässingspennor på huvudskiktet. Men bortsett från att det är av supergod kvalitet, är väl placerat på hästen och det är mycket användarvänligt.

Läcker städning
1 Gillar

Jag rider mestadels med bitar, men jag tänker vända min häst att rida utan. Denna trense är verkligen perfekt för båda. Det finns tre metoder att rida utan bett, men jag använder det nu för outbildade hästar. Ringen på näsborren har jag bara använt en gång, men det är förmodligen inte något jag kommer att använda i framtiden. Det sista jag kommer att säga är att det är relativt svårt att hitta pannband till denna trense, eftersom läderet är ganska tunt på sidorna.

Värt priset
1 Gillar

Normalt i stoleken och bra med tre olika bettlösa alternativ samt två sätt att ha bettet på, vanligt och med hakar till nosgrimman som lyfter bettet från tungan. Jag har tränset i stl cob och då fick man remmar till bettet i både cob och ponny vilket behövdes då cob var för stort för min häst. Mjukt läder, känns lyxigt

Ljud till dessa
0 Gillar

Härlig träns en gång! Det perfekta valet. Vi använder hela det stora hela / x-full. Det fanns inget utrymme för de fulla i närheten, och x-fullarna nippar en knapp. Jag skulle säga att det är ganska nafta storlek. Annars var priset fel :)

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.