Spara 10 % på din nästa order över 800 kr!*
Hämta koden

Horze Athena träns

Produkt-ID: 10064

kr 679,00
(Priset inkluderar moms)
Storleksguide
Finns tillgänglig
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze Athena träns
kr 679,00
Pharma Leather oil Spray, 400ml
kr 159,00
Horze Athena träns
Beskrivning

Beskrivning

Enkel träns med snyggt pannband med stora vita kristaller.


Dagens hantverk erbjuder stil såväl som funktion och det här enkla, vadderade tränset har en trendig design. Det svängda pannbandet har en rad med vackra strasstenar som gnistrar i solskenet. Det här tränset är perfekt för dressyr, och passar både träning och tävling.


Egenskaper:


  • Ergonomiskt format nackstycke
  • Extra mjukt kvalitetsläder
  • Svängt pannband med stora, klara kristaller. Tygelhakar
  • Avtagbar aachen-nosrem
  • Tyglar ingår inte

Teknisk beskrivning:


100 % läder.


Tvättråd:


Öppna spännena och torka rent med fuktig tvättsvamp. Bör ej dränkas i vatten eller kemiska rengöringsmedel som inte är avsedda för läder. Använd läderrengöring och läderbalsam för att bevara skick och lång hållbarhet.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Nice Bridle!
0 Gillar

Simple design with diamond accents in the dark brown color. Workman like everyday bridle.

veldig fornøyd!
0 Gillar

veldig fornøyd, god kvalitet til rimeligere pris "diamant" greiene sitter godt og ingen har løsnet. læret holder seg godt og er mykt og fint

utrolig fornøyd
0 Gillar

veldig fornøyd med dette, prisen er bra og hodelaget av bra kvalitet mykt fint lær med "diamanter" som sitter godt, har brukt mitt i over 1/2 år og diamantene sitter enda, i tillegg til at læret enda er mykt og fint. både mitt og hestens nye favoritt!

Love this bridle!
0 Gillar

Perfect amount of bling! Fits as expected and the leather is nice !

Great bridle
0 Gillar

Loved this bridle. When it came I thought it was going to be too stiff, but with one conditioning it has become very soft and supple. I did put two more holes in the nose band, but my horse has a small mouth so I don’t think it will be an issuer for anyone else. Overall a beautiful bridle at a good price!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.