Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Horze Athena träns

Produkt-ID: 10064

kr 679,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze Athena träns
kr 679,00
Pharma Leather oil Spray, 400ml
kr 159,00
Horze Athena träns
Beskrivning

Beskrivning

Enkel träns med snyggt pannband med stora vita kristaller.


Dagens hantverk erbjuder stil såväl som funktion och det här enkla, vadderade tränset har en trendig design. Det svängda pannbandet har en rad med vackra strasstenar som gnistrar i solskenet. Det här tränset är perfekt för dressyr, och passar både träning och tävling.


Egenskaper:


  • Ergonomiskt format nackstycke
  • Extra mjukt kvalitetsläder
  • Svängt pannband med stora, klara kristaller. Tygelhakar
  • Avtagbar aachen-nosrem
  • Tyglar ingår inte

Teknisk beskrivning:


100 % läder.


Tvättråd:


Öppna spännena och torka rent med fuktig tvättsvamp. Bör ej dränkas i vatten eller kemiska rengöringsmedel som inte är avsedda för läder. Använd läderrengöring och läderbalsam för att bevara skick och lång hållbarhet.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Trevligt träns!
1 Gillar

Enkel design med diamant accenter i mörkbrun färg. Arbetare som vardagsbehör.

väldigt glad!
1 Gillar

mycket nöjd, bra kvalitet till rimligt pris "diamant" grejer sitter bra och ingen har lossnat. läderet förblir bra och är mjukt och fint

otroligt glad
1 Gillar

väldigt nöjd med detta, priset är bra och huvudet är tillverkat av mjukt fint läder av god kvalitet med "diamanter" som sitter bra, har använt mitt i över 1/2 år och diamanterna sitter stilla, förutom att läderet är fortfarande mjukt och fint. både min och hästens nya favorit!

Älskar det här huvudet!
0 Gillar

Perfekt mängd bling! Passar som förväntat och läderet är fint!

Bra tyg
0 Gillar

Älskade det här tränget. När det kom tänkte jag att det skulle bli för styvt, men med en konditionering har det blivit väldigt mjukt och smidigt. Jag lägger ytterligare två hål i näsbandet, men min häst har en liten mun så jag tror inte att det kommer att vara en emittent för någon annan. Sammantaget en vacker träns till ett bra pris!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.