Endast idag! Spara 20 % på valfri produkt från Horze eller B Vertigo + fri frakt! *
Använd kod: BLUEMONDAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Horze Constance vadderat aachen-träns

Produkt-ID: 10040

kr 699,00
(Priset inkluderar moms)
Horze Constance vadderat aachen-träns
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze Constance vadderat aachen-träns
kr 699,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze Constance vadderat aachen-träns
kr 699,00
Pharma Leather Cleaner, 450 ml
kr 159,00
Horze Constance vadderat aachen-träns
Beskrivning

Beskrivning

Din häst kommer att glänsa med detta snygga aachen-träns med broderi på.


Rid med stil i detta eleganta, klassiska träns med avtagbar aachen-nosrem. Vävribbtyglarna är tillräckligt bred för att ligga bekvämt i dina händer och ger överlägset grepp med läderstoppar. Traditionella sömmar är korrekta i alla tävlingssammanhang. Detta vackra träns i kvalitetsläder passar alla hästfärger.


Egenskaper:


  • Vackra sömmar
  • Halvrunt, upphöjt träns
  • Vadderad nosgrimma, pannband och nackstycke
  • Aachen-nosgrimma
  • Mässingbeslag
  • Spänne för tyglar och bett
  • Matchande vävribbtyglar ingår

Teknisk beskrivning:


100 % läder.


Tvättråd:


Öppna spännena och torka rent med fuktig tvättsvamp. Bör ej dränkas i vatten eller kemiska rengöringsmedel som inte är avsedda för läder. Använd läderrengöring och läderbalsam för att bevara skick och lång hållbarhet.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

superb
1 Gillar

vackert träns, jag köpte det för 3 år sedan och det har inte flyttat! verkligen mycket nöjd med mitt köp! Jag rekommenderar det verkligen!

Storlek: Normal
Great!
2 Gillar

Jag köpte fileten för ungefär ett år sedan och jag är mer än nöjd! Detaljerna som sömmarna gör nätet mycket estetiskt och den anatomiska ttiere är verkligen ett plus! Storlek mycket bra. Jag beklagar bara att jag tog den i storlekskolv, i full storlek hade det varit mer praktiskt när man åkte på flera hästar. Jag rekommenderar det här nätet!

Storlek: Normal
Bra grundläggande huvuddelar!
1 Gillar

Inlägget förde en härlig brud. Vi gillade både killen och ryttaren. Finnhepta kan ha XF såvida inte någon av de mindre finländska hepterna är mindre berörda. Omedelbart nytt fett och ännu bättre uttryck. Halsdelen är riktigt bra och säkert trevlig för hep.

ÄLSKA den här träns
0 Gillar

Jag var lite orolig över att det inte skulle vara en väldigt trevlig tränga med tanke på priset men efter att ha läst recensionerna var jag övertygad. Jag älskar absolut det här huvudet, det är definitivt min favoritbehållare. Polstret är så trevligt och jag älskar monokrown och formen. Jag har använt det här huvudet i cirka 8 månader nu och det ser fortfarande helt nytt ut. Mitt enda klagomål är att näsbanden är för stor på min häst MEN min häst har en lång smal näsa och det var inte svårt att bara slå några nya hål. Jag var inte heller ett fan av tömmarna, men igen, lätt fix. Om du har några tvivel om kvaliteten och hållbarheten hos denna träns, tvekar inte mer!

Storlek: Normal
Cob-storlek för att passa min QH - Exakt vad jag letade efter!
0 Gillar

Jag är så nöjd med det här huvudet! Passformen är perfekt. Min sto har ett litet men brett ansikte. Häststorleken är för stora i kinderna och näsan, medan pannbanden på kullarna är för små. Jag blev försökt att "Frankensteining" mina huvuddelar tillsammans, jag ville bara ha ett komplett träns att tävla i. Det här är det! Jag gillar monokrondesignen och mässdetaljerna är en fin touch. Färgen är lite mörkare än bilder. Läderkvaliteten verkar bra, men lite styv. Jag kan ännu inte tala med hållbarheten.

Storlek: Normal

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.