Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horze Venice träns

Produkt-ID: 10045

kr 859,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze Venice träns
kr 859,00
Pharma Leather oil Spray, 400ml
kr 159,00
Horze Venice träns
Beskrivning

Beskrivning

Detta stiliga träns har en bred, platt nosgrimma och unika broderidetaljer.


Tränset har bred vaddering för utmärkt komfort. Nackstycke, pannband och pullback-nosgrimma gör tränset till ett bra val för att accentuera hästens huvud. Enkla sömmar är snyggt på det här robusta tränset.


Egenskaper:


  • Pullback-nosgrimma
  • Mjuka lädertyglar med stoppar
  • Rostfria stålspännen för bett och tyglar
  • Vita sömmar för en snygg stil

Teknisk beskrivning:


100 % läder.


Tvättråd:


Öppna spännena och torka rent med fuktig tvättsvamp. Bör ej dränkas i vatten eller kemiska rengöringsmedel som inte är avsedda för läder. Använd läderrengöring och läderbalsam för att bevara skick och lång hållbarhet.


Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

14 Gillar

Pannbandet är väldigt vackert! Det ser inte ens ut som på bilden) Pannan, bakhuvudet och kapseln på en mjuk rygg, jag gillar, jag tror att hästen gillar det också) Huden är väldigt bra. Jag har en svart träns, men jag tror att brunt skulle ha sett ännu bättre ut. Ta därför bättre brunt.

Imponerad!
9 Gillar

Under åren har jag köpt en hel del huvuddelar i prisklassen $ 50- $ 150. Horze Venice-träns är överlägset mitt favoritköp! Läderkvaliteten är mycket överlägsen andra bridlar i prisklassen, mjukt och smidigt direkt ur lådan! Monokronen är en stor detalj som vanligtvis inte hittas på huvuddelar i denna prisklass, och jag är mycket tacksam för. Om du tittar på Venedig-huvudet bredvid en Plymouth-huvuddel, en HDR-huvuddel och några andra, ser det mycket dyrare och välgjord ut. Jag kan förvänta mig denna kvalitet i en $ 2-300-huvuddel, men inte under $ 100! Jag älskar också stylingen av Venice Bridle. Regelbundna jägarhuvlar ser dvärgiga ut på min vallak med en stor romersk näsa. Nästranden på detta tyg ser inte ut på sin plats på hans enorma, tjocka huvud. Den generösa stoppningen på kronan, pannbandet och näsbanden accentuerar trängan vackert utan att överväldiga det. Slutligen ser spännsstängningarna fantastiska ut på min häst och är lätta att öppna / stänga. Mitt enda klagomål är att det inte finns ett vanligt cavesson-alternativ. Min häst behöver inte en blixt eller en vev, och det blir ett krångel att göra upp veven varje tur.

GOOD HEADLINE!
6 Gillar

Bra pannband! Förvärvade för en vecka sedan. Allt mjukt skinnfoder. Det ser coolt ut på en häst! Jag tror att jag inte bara gillar mig, utan också min häst. Jag råder dig att köpa!

Bekväm och hållbar!
6 Gillar

Bockeln är bara underbar! Sitter helst på en häst och stör inte den. Jag har haft den här trängan i mer än ett år. Varje dag används på två hästar. Vi täcker det en gång i månaden. Tillbehöret för tyg är tilltalande, det ser ut som nytt trots att det används för slitage. Jag råder alla !!! Beklagar inte det;)

5 Gillar

Vackert läderfäste av läder med subtila broderier. Mjukt material, täckarna inkluderade är lite smala. Bra valuta för pengarna.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.