Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Horze Weston träns

Produkt-ID: 10017

kr 399,20
kr 499,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze Weston träns
kr 399,20
kr 499,00
Pharma Leather Cleaner, 450 ml
kr 159,00
Horze Weston träns
Beskrivning

Beskrivning

En metallkedja ger detta enkla, klassiska träns, extra glans.


Ett vardagsträns behöver inte se vanligt ut. Gör ditt träningspass lite speciellt med ett snyggt och stilfullt träns. En inlagd metallkedja med kristaller ger karaktär till detta snygga träns. Den upphöjda, vadderade och smala nosgrimman klär många olika raser och interkontinentala gummityglar ger extra bra grepp.


Egenskaper:


  • Prisvärt
  • Avtagbar aachen-nosrem
  • Spänne för tyglar och bett
  • Interkontinentala gummityglar ingår

Teknisk beskrivning:


100 % läder.


Tvättråd:


Öppna spännena och torka rent med fuktig tvättsvamp. Bör ej dränkas i vatten eller kemiska rengöringsmedel som inte är avsedda för läder. Använd läderrengöring och läderbalsam för att bevara skick och lång hållbarhet. Torka av gummityglarna.


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

bra
10 Gillar

Mycket bra beteende av hög kvalitet. Priset är ganska i överensstämmelse med kvaliteten. Tack för mycket snabb leverans. Allt levererat säkert och ljud. Jag rekommenderar det definitivt till alla.

Överhuvud
4 Gillar

För priset är det verkligen ett 1A-bete ... fint läder, välgjorda och massor av möjligheter att bära det för stora och små varmblodshuvud ... Kan inte klaga ...

Fab
4 Gillar

Helt bra valuta för pengarna. Härlig kvalitet. Ser bra ut på. Har använt i cirka 6 veckor nu och verkligen nöjd.

bra
2 Gillar

Mycket bra! Lite styvt när du får det och använder det först! Men för de som inte kan spendera så mycket pengar på utrustning är detta en bra huvudvärk!

Fantastisk träns!
0 Gillar

Den här trängan ser fantastisk på min häst. Bling-pannbandet är precis tillräckligt glitz men inte för mycket för ens min vallak:)

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.