Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu
-10%

Kincade engelskt träns med upphöjd design II

Produkt-ID: 317945

kr 719,10
kr 799,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Kincade engelskt träns med upphöjd design II
Beskrivning

Beskrivning

Kincade engelskt träns med upphöjd design är ett prisvärt träns med traditionell stil, perfekt för både ridning varje dag och tävling, med extra mjuk vaddering för komfort. Gummityglar ingår.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Mycket trevlig enkel träns, mjuk vadderad
0 Gillar

Bockeln imponerar med sin enkelhet och sin bekväma, mjuka stoppning. Jag har redan 2 Stallkolleginnen riktat till denna vackra huvuddel utan låsrem. Generöst skuren, mycket bra pris / prestanda-förhållande Jag beställde omedelbart ett andra träns från det!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.