Köp PS of Sweden Stockholm Träns | horze.se
Nytt

PS of Sweden Stockholm Träns

kr 2.499,00
Priset inkluderar moms
-15 % EXTRA på din beställning
Kopiera koden: HORZE15
500 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 26.07.2021.
Svart PS of Sweden Stockholm Träns psofsweden
Storleksguide
  • Finns tillgänglig. Varan finns i lager för dig
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur

Beskrivning

Ett stilrent, klassiskt träns med en anatomisk, engelsk nosgrimma och avtagbar Aachenrem (ej Magic Flash™). Dekorativa vita sömmar på nosgrimman och pannbandet. Nosgrimman har en mjuk, inbyggd kudde över nosryggen som reducerar tryck samt ger en förbättrad och optimal passform runt om.

Nackstycket är uppbyggt med en luftkanal över mankammen och nackens högsta del för att ge maximal frihet för nackens känsliga nervbanor, muskelfästen och ligament som alla fäster in vid nacken. Det har även uppbyggda, mjukt vadderade kanter med anatomisk utformning runt öronen.

Sidostyckena har fast, elastisk Vagga™ som tillåter hästen att ”fjädra” på bettet i munnen. Detta hjälper även till att ytterligare jämna ut trycket över nacken.

Pannbandet har vår nya konvexa PS-knapp med extra hårt knäppe som håller pannbandet säkert på plats och formar lädret nedåt, bakåt.


Tvättråd:


Är heta i ridningen
Blir starka/”springiga” i anridning mot hinder
Behöver stabilitet
Är känsliga runt käken


Produkt-ID: 334869

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

PS of Sweden Stockholm Träns