Upp till 20 % rabatt på din beställning
Eskadron Benlindor

Eskadron Benlindor

Eskadrons benlindor matchar de andra artiklarna i de olika Eskadron-kollektionerna. Säkerställ en fantastisk look i stallet, med ton i ton, och samordnad med dina andra artiklar från märket Eskadron.
7 artiklar
Köp Eskadron Benlindor från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Matcha dina benlindor med din favorit kollektion från Eskadron

Oavsett vilken Eskadron kollektion du har valt för din grimma eller ditt schabrak hittar du de matchande benskydden här. Oavsett om det är från #rideeatsleeprepeat kollektionen, Platinum eller Heritage, är din perfekta look garanterad.

Förutom utseendet är benlindorna också av högsta kvalitet, med de högkvalitativa kardborreknäppningarna behöver du inte oroa dig för det nödvändiga greppet, och även som ponnyägare kommer du att hitta vad du söker med benlindor från Eskadron, de finns i längder på antingen 3,5 m eller 2,8 m.

Låt dig inspireras av Eskadrons benlindor i fina färger för din dagliga träning, välj dem så att de matchar ditt schabrak eller dina ridkläder och säkerställer ett fantastiskt utseende.

Eskadrons benlindor kan tjäna olika syften. Eskadron Platinum benlindor är avsedda att användas vid tävlingar och utställningar. I det här fallet handlar allt om utseendet och alla fyra benen är bandagerade. Därför säljs Eskadron Platinum-förbanden också i uppsättningar om 4 stycken. Bandage används dock ofta för att skydda djurets ben från sparkar, slag eller överbelastning. Detta gäller inte bara varmblodshästar utan även ponnyer. Populära är till exempel Fleece Pony Eskadron benlindor. De erbjuds också i en uppsättning om 4 stycken. Du kan använda bandaget direkt på hästens eller ponnyns ben. Det är dock bättre att använda ett bandageunderlägg. Det förbättrar luftcirkulationen på det bandagerade benet. Du kan också använda dem för att applicera salvor eller krämer.